08-07-2011, 10:05 PM
Am lipsit un pic de pe aici si uite ce se intampla si cate chestii bune pierd :)) App dak nu ma anunti , ubita, cand pui nextul, te mananc cu fulgi cu tot (si o sa-l chinui f bine pe sti tu cine dupa lunga mea absenta :)) ) Revenind...nu mi-as fi imaginat ca tatal lu Eric ar putea fi asa...la draq ala nu e tata e animal (nici atat). Si il inteleg si pe Eric...un asa soc emotional te-ar face sa-ti schimbi perspectiva asupra vietii si preferintele sexale .
Ma bucur totusi ca si-a dat seama ca tine la Caleb si ca e bland cu el (iti lasi sadismul acasa cnd scri singura, nu? ) :)) las k-l scot eu la iveala cu alte ocazii.
SI iar am ajuns la chestii fierbinti asa cum imi plac mine :X noapte lunga ...abia astept (si mie mi-ar trebui una dinaia dak stau sa ma gandesc bine...asa k vin-o cu nextul si da-mi idei noi...duc lipsa zilele astea si-mis cade performanta...nu putem permite asa ceva:))) (nu ma baga in seama, am luat-o razna de la oboseala ) poop:*
Ma bucur totusi ca si-a dat seama ca tine la Caleb si ca e bland cu el (iti lasi sadismul acasa cnd scri singura, nu? ) :)) las k-l scot eu la iveala cu alte ocazii.
SI iar am ajuns la chestii fierbinti asa cum imi plac mine :X noapte lunga ...abia astept (si mie mi-ar trebui una dinaia dak stau sa ma gandesc bine...asa k vin-o cu nextul si da-mi idei noi...duc lipsa zilele astea si-mis cade performanta...nu putem permite asa ceva:))) (nu ma baga in seama, am luat-o razna de la oboseala ) poop:*
"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
![[Imagine: chibi_5001.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_5001.gif)
, chibi-ul lui