08-07-2011, 12:54 PM
2ne1 are the best. Este trupa mea favorită k-pop de fete. Nu sunt ca toate celelalte trupe de fete, ele sunt mai speșăl, unice, frumoase, talentate.
Cl - este un lider bun si un rapper grozav. E genială si arată atât de cute blondă. Is a good singer.
Dara - este cea mai funneh și are o voce frumoasă. Arată bine, e și talentată . Perfect girl for me.
Minzi - dansează prea genial <3. Îmi place cum arată cu părul gri dar, sincer, mai mult îmi place de ea cu părul lung. E mai mare ca mine cu doi ani. <3
Bommie - e preferata mea. E cea mai mare dar pare atât de micuță. E frumoasă și foarte talentată. Îmi plac toate melodiile ei solo.
Melodiile mele preferate de la ele sunt :
* I don't care.
* I'm the best.
* Clap your hands.
* Can't nobody.
* Don't stop de music.
Îmi plac și alte melodii de la ele dar pe acestea le ador. ^^
Cl - este un lider bun si un rapper grozav. E genială si arată atât de cute blondă. Is a good singer.
Dara - este cea mai funneh și are o voce frumoasă. Arată bine, e și talentată . Perfect girl for me.
Minzi - dansează prea genial <3. Îmi place cum arată cu părul gri dar, sincer, mai mult îmi place de ea cu părul lung. E mai mare ca mine cu doi ani. <3
Bommie - e preferata mea. E cea mai mare dar pare atât de micuță. E frumoasă și foarte talentată. Îmi plac toate melodiile ei solo.
Melodiile mele preferate de la ele sunt :
* I don't care.
* I'm the best.
* Clap your hands.
* Can't nobody.
* Don't stop de music.
Îmi plac și alte melodii de la ele dar pe acestea le ador. ^^
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.