08-07-2011, 12:01 PM
Am noroc cu un colectiv unit. Nu ne pârâm,certam, batem sau altceva. Consider că ne-am mai maturizat și nu mai este cazul să ne batem cu cornuri. Odată am fugit toată clasa de la ora de geografie pentru că dadeam test . Chiar daca câteva fete și-au învățat, tot au venit cu noi. Asta dovedește cât de uniți suntem.Am stat toată ora afară glumind și râzând cu proful de sport [ avea oră afară. ]. Dupa ora de geografie avem imediat dirigenția, așa ca i-am explicat dirigâi ca profa ne anunțase ca nu o să facem săptămâna asta geografia. Ne-a crezut doar susțeaneam același lucru douzeci și trei de elevi. De-atunci o consideră pe profa de geografie nebună. ((:
Altă dată ne-am închis în clasă ca să scăpăm de ascultat. Făceam ca toate cele, țipam că o să murim. Ora nu am mai facut-o și profa ne-a crezut când i-am zis că noi nu aveam nicio legătură cu ce se întâmplase. Nu avem grupulețe/ bisericuțe, suntem toți cam la fel. Pițipoance/ cocalari nu am în clasă. Sunt mândra că am o clasă așa unită. Acum câțiva ani nu era deloc așa, defapt doar daca dărămam ceva ne spuneam dar am mai crescut, ne-a mai venit mintea. Nusuntem toți la fel dar suntem prietenii destul de buni. Nu ne urăm sau mai știu eu ce. Îmi ador colegii și nu aș vea să-i schimb cu alți colegi. Mai avem trei ani și ne despârțim. -.-
Altă dată ne-am închis în clasă ca să scăpăm de ascultat. Făceam ca toate cele, țipam că o să murim. Ora nu am mai facut-o și profa ne-a crezut când i-am zis că noi nu aveam nicio legătură cu ce se întâmplase. Nu avem grupulețe/ bisericuțe, suntem toți cam la fel. Pițipoance/ cocalari nu am în clasă. Sunt mândra că am o clasă așa unită. Acum câțiva ani nu era deloc așa, defapt doar daca dărămam ceva ne spuneam dar am mai crescut, ne-a mai venit mintea. Nusuntem toți la fel dar suntem prietenii destul de buni. Nu ne urăm sau mai știu eu ce. Îmi ador colegii și nu aș vea să-i schimb cu alți colegi. Mai avem trei ani și ne despârțim. -.-
![[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]](Http://29.media.tumblr.com/tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif)
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.