08-07-2011, 08:58 AM
Îmi place mult seria asta de filme. Cum toţi vor muri în ordinea în care au stat în avion, sau în montaigne-russe sau în ce mai era pe acolo. Favoritul meu este 2. Este cel care m-a speriat cel mai tare. 4 nu l-am văzut, dar urmează. Îmi place că est emult sânge, cum sunt atrasă de aşa ceva e normal să-mi placă .
Uneori mă enervează că te ţin prea mult în suspans până să moară. La Saw, era mai repede . Mă rog, nu vreau să le compar.. e o serie de filme care îmi place mult şi îmi place să le văd cu mai multe persoane >3.
Uneori mă enervează că te ţin prea mult în suspans până să moară. La Saw, era mai repede . Mă rog, nu vreau să le compar.. e o serie de filme care îmi place mult şi îmi place să le văd cu mai multe persoane >3.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.