07-07-2011, 12:10 AM
(06-07-2011, 03:52 PM)History A scris:(06-07-2011, 03:12 PM)Ryuzakii A scris: E un forum despre manga/anime/japonia...Normal ca nimeni nu asculta manele....acum nu generalizez dar mai greu cineva pasionat de asa ceva sa asculte maneleBa exact asta ai făcut. E vreo regulă generală?
Tind sa ma repet: e complex de superioritate + prejudecata. Din cate posturi sunt aici doar cateva sunt cu cap si reprezinta o parere proprie, formata in timp, nu aere de mare rocker/punkist/raper/clubber/fan anime/alta categorie. Cand oameni astia o sa-si dea seama ca apartenenta la o anumita categorie nu ii face mai destepti o sa inceapa si ei sa-si creeze propriile pareri. Zic ca o sa inceapa, nu ca chiar o sa aiba. Dupa aia sa inceteze sa mai eticheteze dupa criterii superificiale si sa isi mai deschida mintea si... si...
Frumos off-topic nu?
on topic: chiar sunt curios de ce o sa iasa din amestecarea lui Salam cu Eric Clapton
Si un articol legat de subiectul de aici http://utopiabalcanica.net/2011/03/13/sa...ke-it-hot/ (am voie cu link-uri externe relevante pentru discutie, nu?)
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra