06-07-2011, 02:18 PM
Mood: Viaţa de zi cu zi.
Status: -
Locaţie: -
Mănânc: -
Beau: -
Sunt îmbrăcată în: Haine.
Ascult: Sonata Arctica - Shy.
Privesc: Drept.
Status messenger: Yaoi/Teki x Klaus forever. "This sweet scent of flowers...". "Finally, you finally smiled!", "Hey now, I can't breathe". "I hope you understand my foolish love for you, which made me always wish to stay longer, just a little longer, at your side". (ca de obicei - lung şi cu replici din mangăuri/animeuri)
Vorbesc pe messenger cu: Vorbeam cu Fleet, dar s-a dus la bibliotecă, iar Abbeh să mănânce.
Citesc: Momentan? Nici o carte (n-am chef de ele). Dar mă uitam peste manga After I get drunk on you (yaoi, smut, complete, şapte sau câte capitole are - cred că mă duc să continui să citesc altă mangă... sau să zic recitesc?).
Mă gândesc la: Nimic important.
Dating: -
Doresc: Oare e greu să interzică alcool-ul?
Iubesc pe: : -j Mama, Pufi (penar-girafă - amintire de la mama) şi poate pe Takumi (un ursuleţ mic, mic, mic, cadou de ziua mea dăruit de către Andreea :p).
Nervoasă pe: N-am motive; m-am obişnuit în aceşti ani să vină beat acasă. :-[
Urăsc pe: ^^
ÃŽmi lipseÅŸte: -
Abia aştept să: Nimic - absolut nimic.
Status: -
Locaţie: -
Mănânc: -
Beau: -
Sunt îmbrăcată în: Haine.
Ascult: Sonata Arctica - Shy.
Privesc: Drept.
Status messenger: Yaoi/Teki x Klaus forever. "This sweet scent of flowers...". "Finally, you finally smiled!", "Hey now, I can't breathe". "I hope you understand my foolish love for you, which made me always wish to stay longer, just a little longer, at your side". (ca de obicei - lung şi cu replici din mangăuri/animeuri)
Vorbesc pe messenger cu: Vorbeam cu Fleet, dar s-a dus la bibliotecă, iar Abbeh să mănânce.
Citesc: Momentan? Nici o carte (n-am chef de ele). Dar mă uitam peste manga After I get drunk on you (yaoi, smut, complete, şapte sau câte capitole are - cred că mă duc să continui să citesc altă mangă... sau să zic recitesc?).
Mă gândesc la: Nimic important.
Dating: -
Doresc: Oare e greu să interzică alcool-ul?
Iubesc pe: : -j Mama, Pufi (penar-girafă - amintire de la mama) şi poate pe Takumi (un ursuleţ mic, mic, mic, cadou de ziua mea dăruit de către Andreea :p).
Nervoasă pe: N-am motive; m-am obişnuit în aceşti ani să vină beat acasă. :-[
Urăsc pe: ^^
ÃŽmi lipseÅŸte: -
Abia aştept să: Nimic - absolut nimic.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2