06-07-2011, 12:40 PM
Am venit din nou , cum era sa lipsesc :)) si mersi ca m-ai anuntat !
Pai , am vazut cateva greseli de tastare . Una ar fi : ,,acum stateai intr-un apartament plin ( cu sau de ) ganganii si alte insect dezgustatoare. " si inca cateva .
Sunt mai mult ca sigura acum , ca EA este mama fetitei , banuiesc ca mama ei a ajuns sa bea si sa fumeze atat din cauza ca sa despartit de John . Din cate imi amintesc eu bine ... chiar fata a spus ca mama ei nu era tot timpul asa , ca ceva o schimbase .
Urasc genu asta de parinti , care iti spun ce sa faci , ba chiar si cu cine sa te casatoresti . Si ma bucur ca John va divorta de Grace , din cate am inteles . Iar Grace ce ipocrita poate fi , cum a spus si el : ea iubeste doar banii lui .
In fine , astept continuarea si sa nu uiti sa ma anunti cand pui next-ul .
Spor la scris si sa ai cat mai multe idei !
:bye:
Pai , am vazut cateva greseli de tastare . Una ar fi : ,,acum stateai intr-un apartament plin ( cu sau de ) ganganii si alte insect dezgustatoare. " si inca cateva .
Sunt mai mult ca sigura acum , ca EA este mama fetitei , banuiesc ca mama ei a ajuns sa bea si sa fumeze atat din cauza ca sa despartit de John . Din cate imi amintesc eu bine ... chiar fata a spus ca mama ei nu era tot timpul asa , ca ceva o schimbase .
Urasc genu asta de parinti , care iti spun ce sa faci , ba chiar si cu cine sa te casatoresti . Si ma bucur ca John va divorta de Grace , din cate am inteles . Iar Grace ce ipocrita poate fi , cum a spus si el : ea iubeste doar banii lui .
In fine , astept continuarea si sa nu uiti sa ma anunti cand pui next-ul .
Spor la scris si sa ai cat mai multe idei !
:bye:
________________________________________________________________________________
Povestea mea : Medalionul
http://animezup.com/forum/showthread.php...335&page=1
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere.Poti plange cand esti fericit,poti sa razi cand inima iti plange....
Povestea mea : Medalionul
http://animezup.com/forum/showthread.php...335&page=1