Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Flori de cerneala .

Prima incercare :] . Daca va place o sa continui deoarece sunt cat se poate de originale , fiind ale mele . Deci enjoy si criticati , criticati , criticati !.
Hugs !.

Doar in mintea mea .

Te iubesc sau poate … E atat de liniste in mintea mea , e totul alb si straniu . Privesc nedumerita spre orizont insa acesta se departeaza constant de mine . As vrea sa fug departe de locul acesta in care sunt blocata de atata amar de timp , de cand tu m-ai lasat aici .

Imi inchid ochii speriata atunci cand o lumina puternica apare in fata mea . Aud cativa pasi cunoscuti ce se apropie incet insa imi e frica sa deschid ochii . Zgomotul inceteaza si nu mai simt decat o respiratie calda si domoala pe fruntea mea . Parfumul de trandafir imi inunda narile iar eu il absorb cu nesat in sufletul meu inchizndu-l printre amintirile cu noi .

O inima bate nebuneste si nu mi-am dat seama ca e a mea .

Curand pasii se auzira din nou de data aceasta departandu-se de mine . M-am intors doar cu spatele incercand sa rezist tentatiei de a privii in urma ta …

Cand deschid din nou ochii dezvalui acelasi peisaj ca si inainte . E totul atat de trist in mintea mea , totul in afara de tine .

Ai fost mereu acolo undeva , prezent si viu , ratacind printre ganduri si trairi , prea viu ca sa imi dau seama daca esti o iluzie . De fiecare data cand te intorci din amintiri si te simt aproape iti intorc saptele nedorind sa mai sufar .

Dar defapt te doresc langa mine . Ochii caprui si calmi , buzele rosii arzande si pielea fina si dulce sunt lucrurile care inca te mai definesc ... aici in lumea mea – de unde apartii .

- De ce ma bantui ? strig spre tine plina de agonie .
- Vreau sa traiesc ! imi raspunzi rapid cu o soapta tremuranda .
- Sa traiesti ? Cum ? imi incerc norocul sperand sa mai fii aici sa imi raspunzi .

Raspunsul se ascunde jucaus de mine insa sunt prea obosita sa il caut.

- Cu tine , continua , intr-un final , aceeasi voce slaba ca un ecou pierzandu-se usor in neant .

Lacrimile reci imi brazdeaza fata in liniste . Zambesc amar si imi ridic privirea in sus . Totul devine atat de frumos in mintea mea … Albul , linistea si tu .

Biscu ' s :] !.

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Răspunsuri în acest subiect
Flori de cerneala . - de Biscu' iz back ^^ - 05-07-2011, 10:13 PM
RE: Flori de cerneala . - de crazy little red - 06-07-2011, 08:06 AM
RE: Flori de cerneala . - de Mizantropul - 09-07-2011, 04:20 PM
RE: Flori de cerneala . - de Moony691 - 19-07-2011, 07:38 PM
RE: Flori de cerneala . - de Biscu' iz back ^^ - 22-07-2011, 02:07 PM
RE: Flori de cerneala . - de Moony691 - 26-07-2011, 01:33 PM
RE: Flori de cerneala . - de crazy little red - 22-07-2011, 03:17 PM
RE: Flori de cerneala . - de Mizantropul - 23-07-2011, 11:16 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Bolnavii cronici de cerneala onu' 15 10.589 16-06-2013, 03:59 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Sângele tău este cerneala mea Me†al. 135 57.581 01-12-2011, 12:20 PM
Ultimul răspuns: Me†al.
  Cerneala ramane chiar si dupa furtuna.[+18] Anna 15 7.833 18-07-2011, 09:09 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  [split] Sângele tău este cerneala mea sorynyk 2 1.734 15-07-2011, 12:47 AM
Ultimul răspuns: sorynyk
  Memoriile unei Flori Ymequa 12 7.959 10-04-2011, 05:41 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Flori purtate de vant Whisky 15 10.463 23-02-2011, 02:48 AM
Ultimul răspuns: Vero

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)