03-07-2011, 07:19 PM
@• Яʋƨκ`Æ˜É›Ê â€¢ : Nu poÅ£i reproÅŸa cuiva că personajul din desenul lui este trist. Autorul poate da ce expresie vrea el personajului din prorpiul desen.
Cum am spus şi la topicul tău de la Nou veniţi, îmi plac desenele tale. Se cunoaşte că sunt realizate de o persoană, nu neapărat talentată, dar de o mână fermă. Îmi plac umbrele şi, în ptincipiu arată foarte bine. Stai foarte bine cu anatomia corpului şi da, pot spune fără nicio reţinere că sunt foarte bine realizate.
Cum s-a spus şi în comentariul anterior, încearcă să pui umbre şi pe haine. Sunt pe ici-pe colo câteva detalii minore, dar nu e nicio problemă pentru că ceea ce e realizat bine e în proporţie mai mare, deci nu se observă greşelile aşa uşor.
Sunt de acord, în al doilea desen puteai fluidiza părul.
Anyway, arată foarte bine. Felicitări! x)
Spor la desenat şi multă imaginaţie! xD
Xoxo, Ang.
Cum am spus şi la topicul tău de la Nou veniţi, îmi plac desenele tale. Se cunoaşte că sunt realizate de o persoană, nu neapărat talentată, dar de o mână fermă. Îmi plac umbrele şi, în ptincipiu arată foarte bine. Stai foarte bine cu anatomia corpului şi da, pot spune fără nicio reţinere că sunt foarte bine realizate.
Cum s-a spus şi în comentariul anterior, încearcă să pui umbre şi pe haine. Sunt pe ici-pe colo câteva detalii minore, dar nu e nicio problemă pentru că ceea ce e realizat bine e în proporţie mai mare, deci nu se observă greşelile aşa uşor.
Sunt de acord, în al doilea desen puteai fluidiza părul.
Anyway, arată foarte bine. Felicitări! x)
Spor la desenat şi multă imaginaţie! xD
Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.