Adreea :
Pai genu` de animeuri >< ..Um Nana imi place pentru ca este original si nu cu sabii samurai si alte deastea imi mai place si Vampire Knight .. Cred ca se intelege ca imi plac vampiri : )) .
Care nu imi plac .. Omu` de otel , adica care`i faza : )) ? asa se transforma ala in robot i saveaza ziua : )) Fetitele Pudrapaff = )) . Pai acum .. Ce cartii citesc .. Pai S.F [le iubesc : X] si.. Chiar nu mai stiu : )) . La ora asta nu imi functioneaza creeru` : )) . Sii Andreea mie nu imi place Romania entru ca este o tara care mai are putin si devine ca si Africa .. Dar vorba ta poate aceste generatii noi vor fii mai destepte ^^ .
Genu` de muzica pai tot inafara de manele si populara .. Trupele preferate : Tokio Hotel, Dev, Black Eyed Peace. Materiile care im plac .. Muzica
.. Si nu suport .. Muulte lucruri : )).Filme , seriale ... Mesaje de dincolo : x si Noile aventuri ale lui .. Nu mai stiu ce mai e >< .. Personaje care imi plac .. Pai nu prea imi plac .. >< .. Ciudat nu ? Ce parere am despre animale ? Pai , eu cred ca le trebuie mai multa protectie dcat au acum . Cum naiba sa abandonezi un anima ?? Calatori .. Nu ma intereseaza .. Tara pe care as vrea sa o vizitez :- ? .. Jamaika
! Pai in realitate ma cheama Rebecca-Georgiana
.. Hobbyu`ri .. Le`am enumerat mai sus la descriere : )) . Eu sunt zodia Berbec iar in zodiacul Chinezesc sunt Sarpe : D ! Sunt din Campina .. Pai sunt singura la parinti .. Si momentan ma cam cert cu ei : )) .
Mirria :
1 Pentru ca mi se potriveste ^^ .
2 Imi place sa desenez personaje anime
3 Am 14 ani
4 Si sigur vreau sa fim prietene > :d< ^^ .
Saint Oceea :
Bonjour si tie ^^ . Culoarea favorita: Mov : X . Autori preferati : Mihai Eminescu : x . O sa va arat cateva desene
.. Dar nu sunt prea talentata :" > .. Tari favorite: America, pentru ca este o tara mai libera decat tara noastra : )) .
Sper ca v`am lamurit ... Apropo .. Ma dor degtele >< : (( .
Ja Ne Shi. Cu drag a voastra Roseta ^^ !
Pai genu` de animeuri >< ..Um Nana imi place pentru ca este original si nu cu sabii samurai si alte deastea imi mai place si Vampire Knight .. Cred ca se intelege ca imi plac vampiri : )) .
Care nu imi plac .. Omu` de otel , adica care`i faza : )) ? asa se transforma ala in robot i saveaza ziua : )) Fetitele Pudrapaff = )) . Pai acum .. Ce cartii citesc .. Pai S.F [le iubesc : X] si.. Chiar nu mai stiu : )) . La ora asta nu imi functioneaza creeru` : )) . Sii Andreea mie nu imi place Romania entru ca este o tara care mai are putin si devine ca si Africa .. Dar vorba ta poate aceste generatii noi vor fii mai destepte ^^ .
Genu` de muzica pai tot inafara de manele si populara .. Trupele preferate : Tokio Hotel, Dev, Black Eyed Peace. Materiile care im plac .. Muzica

Mirria :
1 Pentru ca mi se potriveste ^^ .
2 Imi place sa desenez personaje anime

3 Am 14 ani

4 Si sigur vreau sa fim prietene > :d< ^^ .
Saint Oceea :
Bonjour si tie ^^ . Culoarea favorita: Mov : X . Autori preferati : Mihai Eminescu : x . O sa va arat cateva desene

Sper ca v`am lamurit ... Apropo .. Ma dor degtele >< : (( .
Ja Ne Shi. Cu drag a voastra Roseta ^^ !