Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ţigările şi adolescenţii

#83
well .. am citit pe aici ceva de genu " adolescentii fumeaza ca sa se simta cool". Ei bine pot sa zic ca sunt adolescenta , am 15 si da fumez , dar nu ca sa ma simt cool acum un an mi se parea o prostie , da asa cum ziceti voi " o risipa de bani " si alte cele care nu fac bine la plamani . Nu stiu ceilalti din ce cauza au fumat , insa eu am fost pur si simplu pierduta , da la 14 anisori pe carei aveam ... tocmai ma despartisem de fostul ( el avea vreo 16) bine poate credeti " La varsta aia habar nu ai ce inseana sa iubesti " sau " inca o proasta disperata dupa fost " ideea e ca eu m-am despartit de el , in timp ce am fost impreuna totul era bine si frumos ne inetelegeam , dar pur si simplu de la un moment dat totul nu parea asa bine si am pus capat . De atunci el a inceput sa fumeze , si tot auzeam faze de genu " Cum a ajuns respectivu de baga atatea tigari in saracii lui plamani si uitate la ea ca nu are nimic ..." Dar am ajuns sa-mi para rau ca ne-am despartit si uite asa el m-a respins ... si proasta de mine .. trista si infulentata de anturaj , am inceput sa fumez...Oricum nu pot spune ca vreau ca ceilalti adolescenti sa invete minte din ce am patit eu si sa se abtina de la fumat orice ar fi , deoarece acum sincer ma simt bine fumand ... mda vorbeste dependenta din mine dar asta este ...Mereu vor fi fumatori si nefumatori si fiecare cu parerile lui dar noi va respectam , respectatine si voi pe noi !

"Din cate am observat, la mine in clasa si in scoala generala, si la liceu, au fumat numai persoanele mai slab dotate intelectual, cu rezultate proaste la invatatura (nu zic ca toate, dar fumatorii erau numai dintre ele). Voi ce parere aveti de acest lucru? Se intampla si la voi la fel ?"

Deobicei se apuca de fumat mai mult copii care sunt necajiti de ceva anume ii apasa viata sau cel putin ei asa cred , sunt diperati , iar apoi se baga un " erou" in seama si zice ceva de genu " Ia fumeaza si ai sa vezi ca toate grijile tale vor disparea" ... prostii... dar bietii copii care nu mai stiu ce e bine si ce e rau accepta si uite asa inpinsi de anturaj ajung sa nu le mai pese de lucrurile bune , uita ca trebuie sa invete si sa fie respectosi , iar in loc de astea isi cultiva un caracter urat si se pierd ... desi nu sunt ei copii rai daca nu gasesc pe cineva care sa le arete lucrurile bune din viata vor ajunge vai de capu lor .

Cat despre partea cu invatatura .. ei bine , din cate am auzit tigarile fac intr-o oare care masura rau creierului ... eu invat destul de bine , deci nu am probleme de acest fel insa sincer .. nu am pus o tigara in gura in timpul examenelor de frica sa nu ma traga ceva in jos .

Sper ca te-am ajutat ...

S is for the simplety
E is for the extazy
X is just a mark to spot
'Cause that's the one you really want!



That's what i'm talking about! : :X:X:X

[Imagine: 190109.jpg]

To be passionate about yaoi is not a crime !




Răspunsuri în acest subiect
Ţigările şi adolescenţii - de Flash - 03-08-2010, 03:58 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 03-08-2010, 04:33 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Lia - 06-08-2010, 01:27 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de She - 10-08-2010, 06:09 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Ada - 27-06-2011, 11:37 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de gothic_yumi - 03-07-2011, 10:32 AM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Absinthion - 07-07-2011, 11:28 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 04-08-2011, 11:13 AM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 05-08-2011, 09:03 AM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 06-08-2011, 01:52 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)