Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Biografie nesfarsita

CHAPTER 1 :

O fata frumoasa , culoarea parului de o culoare neobisnuita , culoarea florilor de cires primavara , ochii de culoarea ierbii proaspete paseste intr`o lume ... mai speciala . O societate ... sangeroasa . Totul a inceput in aceea zii :

Din perspectiva Sakurei :

Ati vrut o data sa dezactivati alarma ceasului desteptator pentru a mai fura inca doua minute de somn ? Ei bine , dorinta aceasta ma chinuie in fiecare dimineata , dar din pacate acest lucru nu e prea posibil . Lucrez la cea mai fitoasa companie , Yamanaka Inc . , si nici azi nu imi mai aduc aminte de ce m-am angajat . Lucrez ca secretara . Salariul e destul de bun insa colegii de munca , vai si amar de ei si in legatura cu seful , nu comentez . Ma ridic lenesa din pat . Dupa ce imi fac siesta de dimineata ma imbrac in uniforma de lucru dupa care imi iau cheile de la masina , un Opel Astra albastru , si o zbughesc afara pe usa .

Am ajuns . Compania era o anexa cu vreo 20 de etaje . Pasesc timida ca in prima zi in holul companiei dupa care ma indrept catre birou .

- Sikura ! Stai pe loc , aud o voce pitigaiata care se afla la vreo 3 metri de mine .

Vai ! In ce m-am bagat . Era fiica sefului companiei , Ino Yamanaka . Are parul blond si ochii albastii . Stilul ei era cam " modern " zic eu . Nici nu o puteam privi in ochii ca imi veneau multe cuvinte in minte , insa nu toate erau decente . De aceea eu nu o priveam ci imi atinteam privirea in alta parte , vroiam sa-mi pastrez limbajul decent . Ma frustra faptul ca nu imi retinea numele . Era asa de greu ? S-A-K-U-R-A .

- Doriti ceva , Yamanaka - senpai ?

- Tata - san a spus sa verifici agendele tuturor angajatilor , inclusiv pe a ta si sa i le trimiti pe laptopul sau privat , inteles ?

Am mormait un " Da ... " dupa care m-am indreptat catre birou . Deci sa incepem : Aruta Momochi , Bokura Alisha , Caruka Hidena ... Haruno Sakura .

Nume : Haruno
Prenume : Sakura
Varsta : 19 ani

Trimit toate datele catre sef . Dupa ce imi termin treaba simteam un miros inabusit . Mirosea a fum . Ma ridic brusc de pe scaun si ma indrept catre sursa mirosului care se pare ca era imprimanta companiei . Langa ea se afla un nou angajat care se pare ca incurcase treaba . Atunci il privesc urat . El imi spuse : " Gomen , Haruno - san dar s-a stricat si am incercat sa o repar . La auzul acelor vorbe il prind de ureche si ii arat afisul de deasupra imprimantei pe care scria : IN CAZ CA IMPRIMANTA NU MAI FUNCTIONEAZA , CHEMATI-O PE HARUNO - SAN ." Murmura de vreo cinci ori " gomen " dupa care o zbughi de acolo si ma lasa pe mine sa ma ocup de problema . Of ...

Dupa vreo cincisprezece minute reusesc sa o repar dupa care ma indrept din nou catre birou . In timp ce ma deplasam catre destinatie mii de ochii isi atinteau privirea asupra mea . Oare aveam ceva pe fata . Of Doamne ! Grabesc pasul pana ma trantesc de cineva . Shimatta ! Era sefu ` Yamanaka Hidan . Acesta se uita furios la mine . Atunci ma chema la el in birou si imi tinuse nitica morala dupa care imi dadu vestea bomba : " Esti concediata ! " . Aoleu ! Vedeam deja stele verzi .

Oftez in sinea mea dupa care parasesc biroul cu fruntea plecata in jos , umilita , suparata . Ce mai zii . Mai bine nu ma trezeam . Of ... In timp ce imi impachetam lucrurile vedeii de fete care mai de care amuzate sau mirate . Ma prefac ca nu le vad . Parasesc compania cu capul in sus mai avand farama de demnitate si mandrie care nu a fost sfaramata de catre Hidan .

Intru in masina dupa care apas pedala de acceleratie . Pe cat de neatenta eram era sa fac accident , insa datorita reflexelor mele de pisica am trecut cu brio peste aceste intamplari . Am ajuns acasa . ma descalt dupa care merg in bucatarie si mananc niste ramen . Dupa ce termn de imbucat ma indrept catre dormitor si ma pun sa ma culc . Acum puteam sa recuperez toate noptile nedormite .

Acesta este primul meu fic pe acest forum o//o . Astept cat mai multe pareri !

Ja ne Shi ! :bye:
[center][Imagine: 17d10516.gif]
Listen true music xD

Smoke the life ,
Cuz` life smoke you. xD[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Biografie nesfarsita - de Ҝa-вοοm!™ - 02-07-2011, 06:45 PM
RE: Biografie nesfarsita - de Miss Serenity - 02-07-2011, 07:24 PM
RE: Biografie nesfarsita - de hiimera - 02-07-2011, 07:34 PM
RE: Biografie nesfarsita - de Miranda. - 03-07-2011, 12:06 AM
RE: Biografie nesfarsita - de hiimera - 03-07-2011, 12:46 PM
RE: Biografie nesfarsita - de Miranda. - 03-07-2011, 10:50 PM