02-07-2011, 06:42 PM
Buna si multumesc!
<w< poi sigur, Ali sau Aya-chan xD
Poi sincer actori pref nu prea am <w<
Hobby... emh... desenatul di sunt roleplayer pe facebook, deci stau toata ziua la pc xP
Manga am citit doar 3, si 2 colectionez. imi place mult Battle royal [<w< ]
\(°w°)/ caprui mai deschis
Negrul, mov si gri çwç nu pot sa ma hotarasc
La filme chiar nu ma uit, am si uitat ca exista televizorul. xD si cum sunt io uituca nu imi aduc aminte nici unul
ùwù Ascult de la rap la j-rock/hard rock si metal <w<
Scriam... pana cand nu mi sa stricat pc-ul si lea sters pe toate -.- , poezii nu prea... nu prea stiu sa descriu sentimentele si am un vocabular prea mic pentru a putea scrie ceva mai ca lumea ùwù
Vanilie *ç*
Am doi catei, si o pisica, pisica nu e chiar a mea dar mai vine pe la mine a casa in fiecare zi si o hranesc si ma joc cu ea [>w< ador pisicile]
mmh, cred ca nu <w<
°w° Super, io mai precis pe langa Pascani xD
<w< poi sigur, Ali sau Aya-chan xD
Poi sincer actori pref nu prea am <w<
Hobby... emh... desenatul di sunt roleplayer pe facebook, deci stau toata ziua la pc xP
Manga am citit doar 3, si 2 colectionez. imi place mult Battle royal [<w< ]
\(°w°)/ caprui mai deschis
Negrul, mov si gri çwç nu pot sa ma hotarasc
La filme chiar nu ma uit, am si uitat ca exista televizorul. xD si cum sunt io uituca nu imi aduc aminte nici unul
ùwù Ascult de la rap la j-rock/hard rock si metal <w<
Scriam... pana cand nu mi sa stricat pc-ul si lea sters pe toate -.- , poezii nu prea... nu prea stiu sa descriu sentimentele si am un vocabular prea mic pentru a putea scrie ceva mai ca lumea ùwù
Vanilie *ç*
Am doi catei, si o pisica, pisica nu e chiar a mea dar mai vine pe la mine a casa in fiecare zi si o hranesc si ma joc cu ea [>w< ador pisicile]
mmh, cred ca nu <w<
°w° Super, io mai precis pe langa Pascani xD