02-07-2011, 01:15 PM
Cand am inceput sa ma uit la seria Naruto mi-a placut foarte mult de Sakura.Era destul de amuzanta(mai ales in primele episoade,cand se certa cu Ino pentru Sasuke)Totusi,puterile ei erau sub medie,dar singurul lucru care o avantaja era inteligenta ei(asta reiese din examenul chuunin,cand aveau de rezolvat acele probleme ciudate si complicate)In padurea mortii a dat dovada de curaj si de prietenie,totusi,atunci mi-am dat seama ca este mult prea copilaroasa pentru a fi ninja.cand Sasuke a plecat din Konoha , Sakura a fost mult mai patetica,cerandu-i lui Sasuke sa o lase sa-l insoteasca.In primul rand,ea nu era in stare sa faca ceva in timpul misiunilor,sa aiba grija de ea insasi,asa ca nu putea sa mearga o gramada de zile pana la Orochimaru.In al doilea rand,ea nu ar fi fost capabila sa ucida,cum a facut Sasuke(mai ales in Shippuden).Si in al treilea rand,trebuia sa aiba ceva special ca Orochimaru s-o accepte(si ea nu avea nimic special.Nu avea niciun talent iesit din comun ca Sharinganul lui Sasuke,Rinneganul lui Nagato,puterile lui Haku si Zabuza, etc.)Cand i-a cerut lui Naruto sa-l aduca pe Sasuke inapoi(fiindca ea nu a putut,logic)a fost jalnic.Un ninja,de obicei isi rezolva problemele de unul singur,nu cerea ajutorul cuiva(asta este parerea mea).Mereu , cand era vorba de Sasuke credea ca este pregatita,dar nu era.Exemplu:In Shippuden(dupa ce Sasuke l-a ucis pe Danzou),Sakura avea de gand sa-l ucida pur si simplu.Cand a avut ocazia,n-a intreznit(iar daca nu era Naruto care s-o salveze,acum era mancare pentru pesti).Ce nu mi-a mai placut este faptul ca mereu l-a iubit pe Sasuke.Mereu Sasuke,Sasuke,Sasuke de parca nu mai existau baieti in lume.Asta a facut-o si mai slaba .Noroc cu Tsunade care a invatat-o sa fie buna la ceva cu jutsul medical.Altfel ar fi fost vai de ea.
Ino : La inceputul seriei,se certa mereu cu Sakura pentru Sasuke.Era oribil.Niciodata nu era multumita.Facea pe sefa,si mereu vroia sa fie in centrul atentiei.Nu putea sa devina ninja(dupa parea mea).Dar a devenit.Cand a inceput examenul chuunin,ea a ajutat-o pe Sakura,crezand ca putea face ceva.A avut mila aceea care putea s-o ucida.(in lumea ninja,mila era moartea).Dar oricum a facut un lucru bun.Cand s-a luptat cu Sakura,niciuna nu a castigat (fiindca erau prea slabe.Erau cele mai slabe de acolo).Cat despre dragoste,Ino mereu l-a iubit pe Sasuke.
In Shippuden,a fost putin mai bine.Impreuna cu Shikamaru si Choji au reusit sa-i doboare pe Kakuzu si Hidan.
Parerea mea:Fara cei doi , Ino ar fi murit in cateva secunde.
In concluzie(ca sa n-o mai lungesc atat de mult) Ino moare cu siguranta daca trebuie sa lupte de una singura cu un membru Akatsuki,dar Sakura(care s-a luptat cu Sasori) ar avea sanse(mici,intr-adevar,dar ar avea sanse)
O aleg pe Sakura pentru ca este un ninja medical si stie exact ce sa faca ,mai ales in mijlocul razboiului.(cei care citesc manga stiu exact despre ce vorbesc)
Ino : La inceputul seriei,se certa mereu cu Sakura pentru Sasuke.Era oribil.Niciodata nu era multumita.Facea pe sefa,si mereu vroia sa fie in centrul atentiei.Nu putea sa devina ninja(dupa parea mea).Dar a devenit.Cand a inceput examenul chuunin,ea a ajutat-o pe Sakura,crezand ca putea face ceva.A avut mila aceea care putea s-o ucida.(in lumea ninja,mila era moartea).Dar oricum a facut un lucru bun.Cand s-a luptat cu Sakura,niciuna nu a castigat (fiindca erau prea slabe.Erau cele mai slabe de acolo).Cat despre dragoste,Ino mereu l-a iubit pe Sasuke.
In Shippuden,a fost putin mai bine.Impreuna cu Shikamaru si Choji au reusit sa-i doboare pe Kakuzu si Hidan.
Parerea mea:Fara cei doi , Ino ar fi murit in cateva secunde.
In concluzie(ca sa n-o mai lungesc atat de mult) Ino moare cu siguranta daca trebuie sa lupte de una singura cu un membru Akatsuki,dar Sakura(care s-a luptat cu Sasori) ar avea sanse(mici,intr-adevar,dar ar avea sanse)
O aleg pe Sakura pentru ca este un ninja medical si stie exact ce sa faca ,mai ales in mijlocul razboiului.(cei care citesc manga stiu exact despre ce vorbesc)