Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dark And Light

De data asta, am să încerc să nu mai mă folosec de vechea mea critică, luând fiecare lucru în parte, ci am să-ţi spun în mare parte pe puncte:

• Titlul mi se pare înteresant. Dar chiar şi aşa să speră că ai să te relatezi la el. Cu ideea.. păi încă nu mă pot pronunţa aşa de repede, până acum a fost destul de obişnuit, simplu.. la fel ca la toţi.

• Cu aspectul şi aşezarea trebuia să faci următoarele chestii: 'Capitolul 1: Vacantă' - trebuia aşezat la mijloc, îngroşat ca să arate mai bine.
Trebuia să la-ţi mai mult loc între comul autorului şi desigur între 'Capitolul 1' şi povestire.

• La descriere stai mai puţin bine, pe lângă asta acţiunea este foarte grăbită, chiar dacă are o tentă de slow - acolo, puţin.
Trebuie să descrii mai bine sentimentele, mai ales stările de suflet pe care le are în momente de: bucurie, tristeţe, plictiseală, confuzi.. etc.
Nu lăsa propoziţiile ne dezvoltate, par seci şi deloc cu suspans.. alte ori chiar plictisitoare.
Umplele de volum de substanţă, foloseştete de fig. de stil, ca să îmbogăţeşti conţinutul descrierii, cât şi acţiunii în desfăşurare.

Legat de acţiune, mi se pare banală.. sincer. Trebuia să laşi puţin suspans, puţină dezlănţuire.. trebuia să descrii mai mult ca să porduci o explozie surprinzătoare de acţiune.
Aşa nu spun că idea nu este bună, dar pare prea simplu desfăşurată, iar de multe ori te grăbeşti, când defapt ar trebui să dezvolţi mai mult.
Adaugă dinamism. La fel şi dialogului, căci şi acela pare prea sec şi nu aduce prea mult suspans, sau cel puţin interes.
Încearcă să mai scrii şi ce faci restul personajelor ăn timpul vorbirii.

•Greşeli.. ai avut. Nu le mai găsesc, dar data vitoare să încerci să te corectezi.

Atât.
Nu spun că nu are cum să nu fie original, dar asta se va vedea în următoarele capitole care o să urmeze. Să nu renunţi, indiferent.

Răspunsuri în acest subiect
Dark And Light - de VadSuneteAudCulori - 01-07-2011, 01:38 PM
RE: Dark And Light - de Alicia - 01-07-2011, 02:11 PM
RE: Dark And Light - de hiimera - 01-07-2011, 02:38 PM
RE: Dark And Light - de Search - 01-07-2011, 02:55 PM
RE: Dark And Light - de Miranda. - 03-07-2011, 12:20 AM
RE: Dark And Light - de Sho-Yo - 03-07-2011, 11:21 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dark light Alany Aysee 3 3.804 17-01-2010, 02:34 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Nocturnal Light's Acsi 8 5.404 14-12-2009, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Acsi
  Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) Ice_angel_234 42 31.388 23-04-2009, 09:41 PM
Ultimul răspuns: chrissta

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)