01-07-2011, 01:30 PM
În clasa a 4 a nu am făcut banchet. Am avut o simplă serbare de sfârşit de an şi tot în aceiaşi zi [ dacă nu mă înşel ] sau cu o zi după am aflat că în clasa a 5 a vom fi repartizaţi jumătate de elevi în colectivul viitoarei a 5 a A şi restul în colectivul clasei a 5 a B, noi fiind evident C. Nu mi-a plăcut deloc vestea primită şi mulţi dintre foşti mei colegi când au aflat s-au mutat de la şcoală, mai ales una dintre fetele cu care mă înţelegeam eu cel mai bine. Ne puseserăm pe bocit şi a decis să plece, deşi cred că a făcut mai rău, dar a fost alegerea ei.
Acum în clasa a 8 a cu colegii de la A, sau în fine cu câţiva de la ei, am avut anumite altercaţii, însă în seara banchetului ne-am înţeles minunat, pentru că ştiam că se apropie sfârşitul şi nu trebuia să mai facem pe nebunii. Am dansat, am râs şi totul a fost perfect. Am făcut şi poze, * doh, nu prea mi-au plăcut toate mai ales cele de grup, dar ce să-i faci? xD * Şi se poate spune că am şi băut : )).
Cine vroia să bea se ducea cu paharu' la profu' de mate şi el ne turna vin alb ;>. Mie şi încă câtorva fete ne-a dat şi whyskey, aşa pe ascuns x3. Nimeni nu ştia, decât noi şi partenerii noştri, care evident ne-au cerut xD.
Mâncarea nu prea a fost genială, dar nu prea am stat jos mult timp, aşa că am cam ignorat-o.
Sincer aş mai vrea un banchet ca ăsta : ).
Acum în clasa a 8 a cu colegii de la A, sau în fine cu câţiva de la ei, am avut anumite altercaţii, însă în seara banchetului ne-am înţeles minunat, pentru că ştiam că se apropie sfârşitul şi nu trebuia să mai facem pe nebunii. Am dansat, am râs şi totul a fost perfect. Am făcut şi poze, * doh, nu prea mi-au plăcut toate mai ales cele de grup, dar ce să-i faci? xD * Şi se poate spune că am şi băut : )).
Cine vroia să bea se ducea cu paharu' la profu' de mate şi el ne turna vin alb ;>. Mie şi încă câtorva fete ne-a dat şi whyskey, aşa pe ascuns x3. Nimeni nu ştia, decât noi şi partenerii noştri, care evident ne-au cerut xD.
Mâncarea nu prea a fost genială, dar nu prea am stat jos mult timp, aşa că am cam ignorat-o.
Sincer aş mai vrea un banchet ca ăsta : ).
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]