Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

HELLO

Vai cat de draguti sunteti cu mine. 20 Mi-au dat lacrimile. Poi mai intai sa incepm cu Spence.

Da scriu ficuri si am gand sa postez unul in colaborare cat de curand. P.S: Primul capitol este deja scris + Prologul 5

Ascult orice fel de muzica. Cel mai mult cea usoara: pop, dance, house, electro, cu bass. By the way recent am descoperit ca sunt o fana Tokio Hotel. Nu prea sunt cu rockul dar a inceput sa-mi placa. Ascult si formati japoneze, nu stiu sigur cum se denumite ele. Ceva cu pop... 39 Chiar nu mai stiu 21.

Pai am multi cantareti preferati si formatii. Cantareti: J.Lo. Pittbul, Ne-Yo, Lady Gaga, Riri, Puya , Andra, Andreea Banica si Balan, Adam Lambert :X =p~, Kesha etc etc. Multi in orice caz. Formatii? Poi ai fi cateva: Tokio hotel, Cataracts, Far East Movement ... cred ca mai sunt de la imi vin acum in minte 21
Nu lucrez in PhotoShop deoarece pc meu nu-l primeste. Ralba nenorocita :die: .Am sa incerc, cand pc o sa-l primeasca20

Acum este randul Rin, nu? 4

Zodia taur. Nu te pune cu mine cand sunt nervoasa ca o sa regretam ambele 421

Limbi vorbite? 21 Desigur romana, engleza, faranceza, si foarte foarte putin Japoneza doar din desenele la care ma uit. 4 Mi-ar placea sa invat italiana, foarte interesata. By thw way am stat in Germania 2 ani cand eram mica deci stiu cateva cuvinte in germana.

Culori preferate? In primul rand depide de starea mea. Cel mai mult imi place albastrul, dupa cum se observa 21. Ador si movul, rozul, verdele si rosul.

Filme preferate? Hm.. Destul de multe, printre care si Singur acasa (1, 2, 3 si parca exista si 4 ), Titanic ( am plans ingrozitor la el, si este preferatul meu), Avatar, Piratii Din caraibe toate partiile. Sperietoarea... sunt foarte multe si nu le mai tin minte, dar ce conteaza cel mai mult este ca nu sunt adepta filmelor de groaza. Am o fobie, sau ceva de genu. Daca ma uit la ele visez urat noaptea si am nevoie de veioza aprinsa 21. Nu serios 22

Ma bucur ca vreti sa-mi fiti prietene. 4 Pupici, App Rin, uite id meu: Tzupytweety. Si mersi mult pentru punctul la reputatie, raman datoare 3 hug
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]

Răspunsuri în acest subiect
HELLO - de .: Em :. - 01-07-2011, 10:25 AM
RE: HELLO - de Abbeh. - 01-07-2011, 10:44 AM
RE: HELLO - de +Rin+ - 01-07-2011, 10:54 AM
RE: HELLO - de .: Em :. - 01-07-2011, 11:24 AM
RE: HELLO - de Addeh - 01-07-2011, 11:35 AM
RE: HELLO - de Andreeea - 01-07-2011, 11:46 AM
RE: HELLO - de Teh - 01-07-2011, 11:48 AM
RE: HELLO - de RinMi♫♪ - 01-07-2011, 11:52 AM