01-07-2011, 09:13 AM
N-am absolut nimic împotriva acestor persoane, e democraţie, fiecare are voie să fie cum vrea, dar e o mare diferenţă între a simţi şi a vrea să fii într-un anumit mod. Gândindu-mă la cei care se îmbracă aşa, îşi fac frezele alea "tru" and so on mi se pare, sincer, puţin ciudat, dar nu îi judec or smth, i mean ... avem libertate de exprimare şi ne putem exprima foarte bine şi prin îmbrăcăminte. Unii poate sunt caraghioşi, dar ce contează ? E o ţară liberă, deci dacă vreau îmi înfig un băţ în buric şi unul în fund şi să ies aşa pe stradă, n-am decât. În afară de râsete n-am să primesc altceva, i mean ... n-o să fiu arestată or smth, pentru că, relativ, am voie să mă îmbrac cum vreau, să-mi fac părul cum vreau şi alte cele. Apoi sunt cei care se taie pentru că s-a tăiat x sau y, lucru care sincer e stupid, ridicol. Poate x s-a tăiat pentru că i se pare cul sau poate e genul de persoană ... ăhm, să-i spunem mai spirituală, care simte totul mai tare; care se bucură mai mult decât restul, care suferă mult mai mult şi care ştie să iubească până la extrem, iar când se iveşte o despărţire cade, dar uită să se ridice şi atunci se automutilează, se distruge/răneşte, îşi provoacă răni trupeşti în încercarea de a le diminua pe cele sufleteşti, dar poate y nu simte nimic de genul ăsta, o face din pură prostie. Now, părerea mea : - ? ? Înţeleg cum e să plângi până simţi că te ustură ochii/te doare capul, am făcut şi eu asta, dar am avut grijă să mă ridic apoi, pentru că indiferent de ce este azi, mâine e o nouă zi, care, poate, va fii mai frumoasă, iar "emo" ăştia nu înţeleg deloc acest lucru. :]