Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever)

Salut tuturor! Ne-am hotarat sa facem un fic impreuna. Eu voi nara din partea unui personaj, iar Denise din partea altui personaj. Relatarea se va face la persoana I si veti afla mai multe delatii pe parcurs. Speram sa va placa si asteptam orice fel de comentarii. Lectura placuta! >:D<

Capitolul unu - Inceputul

Este o dimineata minunata de primavara. In aer se simt miresme parfumate, iar vantul adie usor, facandu-i pe toti sa se bucure de aceasta zi splendida, sau ma rog, aproape toti.

Alarma enervanta a ceasului, incepe sa sune, amintindu-mi ca trebuie sa incep o alta zi idioata de scoala, in care trebuie sa suport toate acele specimene pe cale de disparitie, numite profesori si colegi, intr-un cuvant niste idioti. Imi ridic o mana de sub patura si arunc ceasul in perete, facandu-l in acest mod sa se opreasca. Dupa inca zece minute in care am mai lenevit in pat, hotarasc sa ma ridic din pat pentru a-mi face siesta de dimineata. Ma indrept spre baie si apas usor pe clanta, patrunzand in incaperea decorata cu bun gust. In baie se afla o cabina de dus, un wc, o chiuveta, un agatator de prosoape, un cos destinat rufelor murdare si alte obiecte necesare intr-o baie. Faianta de culoare albastru deschis contrasta perfect cu gresia alba, asemenea spumei laptelui. Imi dau pijamalele jos, iar mai apoi intru in cabina de dus, dand drumul jetului de apa ce incepe sa-mi purifice intreg corpul. Dupa un rasfat de zece minute, opresc dusul, imi sterg corpul cu un prosop alb si ma imbrac cu halatul meu din matase, de culoarea cerului.

Revin in camera mea si ma indrept spre dressing de unde imi aleg ca si haine pentru acea zi niste blugi negri si un tricou albastru, cu un dragon pe spate. Ies din dressing si revin in camera unde imi fac freza, ca de obicei, imi pun un lant de argint, cu un sarpe, un inel cu un craniu pe el si o bratara. Imi dau cu parfum de la armani, ma incalt cu o pereche de conversi si ma asez pe pat, asteptand sa mi se aduca micul dejun. Dupa doua minute aud un ciocanit la usa. Fiind sigur ca e menajera cu micul dejun o poftesc inauntru. Aceasta intra usor, cu o tava pe care se aflau cereale cu lapte, niste clatite cu sirop de artar si un pahar cu suc natural de portocale. Dupa ce imi lasa tava, o poftesc afara pentru a-mi putea savura masa in liniste.

Dupa ce termin de mancat, imi iau telefonul, castile si portofelul cu bani si alte cateva chestii, si cobor la parter unde ma astepta ghiozdanul facut de menajera. Dupa ce imi iau ghiozdanul, ies din casa si urc in limuzina de culoare neagra, ce ma astepta in fata casei ca de obicei pentru a ma duce la liceul acela idiot la care insista parintii mei sa merg. Daca parintii mei n-ar mai fi niste persoane asa de importante, nici ca as mai merge la liceu, dar odata ce tata este ministrul de economii al tarii, iar mama una dintre cele mai bune doctorite din tara, e si normal sa merg si eu la scoala, chiar daca nu fac mai nimic, decat sa dorm in ore. Tot vorbind am uitat sa ma prezint. Ma numesc Ryo Yamada si am saptesprezece ani. Am parul saten, asemenea scoartei copacilor, iar ochii albastrii, asemenea albastrului infinit al boltei ceresti. Sunt o fire mai nepasatoare si mandru de cum arata, avand in vedere ca sunt cel mai popular baiat de la mine din liceu, iar toate fetele sunt topite dupa mine, de aici rezultand ca am extrem de multe fane care ar face orice pentru o privire de la mine. Precum v-am mai spus, parintii mei sunt niste oameni foarte importanti, cu o mare influenta asupra inaltei societati, dar in ciuda acestui fapt, in loc sa aiba un baiat educat si manierat, eu sunt tocmai inversul a ceea ce isi doresc eu, nu putine fiind datile in care am avut probleme cu politia din cauza batailor, drogurilor si multe altele. Dar sa lasam asta la o parte, nu asta e important acum. Am trancanit destul.

Trebuie sa revenim la realitate. Se pare ca am ajuns la liceu. Cobor usor din limuzina si ma indrept spre intrarea in scoala. Nici nu pasesc bine pe poarta scolii ca sunt asaltat de o tona de fane nebune, ce nu incearca decat sa flirteze cu mine. Cu greu scap din acea imbulzeala si reusesc sa intru in liceu. Ah, ce uituc sunt. Am uitat sa va descriu’’minunatul’’ meu liceu. Este vopsit intr-o culoare de galben pal, cu cateva dungi portocalii si are doua etaje. La parter se gasesc trei bai, una pentru profesori si celelalte doua pentru fete si baieti. Tot la parter sunt vreo sapte clase, cancelaria, secretariatul si biroul directorului. La etajul unu sunt cinci clase, laboratorul de fizica si de chimie, cabinetul psihologului si cabinetul medical, iar la etajul al doilea sunt sase clase, laboratorul de informatica, biblioteca si cabinetul stomatologic. In curtea liceului se afla copaci plantanti, la umbra carora sunt amplasate banci pe care te poti odihni. Avem o sala de sport in care sunt mese de tenis si trei terenuri: unul de baschet, altul de handbal si unul de fotbal.

Majoritatea claselor de la parter si etajul unu au televizor si pian, ceea ce este un mare avantaj, mai ales ca in pauze putem da drumul la televizor pentru a asculta muzica sau a urmari emisiuni favorite. In fine, nu mai conteaza asta. Ma indrept usor spre clasa mea, iar ca prin minune, ajung si eu la timp. Ma asez in banca mea de la fereastra si astept sa vina profesorul. Sunt sigur ca ziua asta se anunta a fi foarte plictisitoare. Abia astept sa scap de aceasta inchisoare, numita liceu si sa ajung acasa, sa ma relaxez…

Inca o data speram sa va placa si primim orice fel de comentarii! >:D<
[Imagine: j5atg3.png]

Răspunsuri în acest subiect
Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) - de Kayla. - 30-06-2011, 08:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 29.197 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.580 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 10.509 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.607 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Love forever alice99 7 4.512 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.467 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 39.058 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 50.504 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.411 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.292 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)