Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brokeback Mountain

Yup, l-am vazut acum un an, cam asa. Auzisem de el pe la TV, se facea mare valva cum ca ce si de ce si cum si m-am gandit ca nu strica. Bineinteles, imediat dupa ce am terminat eram ceva de genul, no 'effing way.
Mi-a placut la nebunie, sfarsitul a fost extraordinar de frumos, mi-au dat lacrimile. Ma intrebam, chiar pot doi barbati sa se iubeasca atat de mult, atatia ani? WoW, just wow.
Pe langa asta, cred ca rolurile s-au potrivit manusa cu actorii, jos palaria pentru modul in care au jucat. Imi pare rau ca nu e mai popular, oricat ar fi deja, merita mai mult, mult mai mult decat alte filme romantice si straight merita. So much more.
Sa fiu sincera, sincera, la unele scene chiar am ramas socata, probabil nu eram chiar asa obisnuita, adica eram fana yaoi dar anime-urile si realitatea, o diferenta de la cer la pamant. Cel putin aici. Anywho, sorry ca bag anime-urile aici dar am vrut sa precizez. In special prima lor, sa zic asa, noapte. I was like, no way, they are really doing it?! OMFG, does it hurt? Si asa mai departe. Am vrut sa vorbesc cu unele colege ceva mai deschise la minte despre film dar m-au privit ciudat deci am renuntat.
In fine, un film de nota 10, fara alte multe comentarii.
[Imagine: ak8THBQ.png]

Răspunsuri în acest subiect
Brokeback Mountain - de Teh - 30-06-2011, 07:23 PM
RE: Brokeback Mountain - de DeDal N. - 30-06-2011, 07:51 PM
RE: Brokeback Mountain - de Fiction - 13-08-2011, 03:31 AM
RE: Brokeback Mountain - de Rain - 15-05-2013, 06:54 PM
RE: Brokeback Mountain - de yaoi maniac - 06-07-2013, 10:37 AM
RE: Brokeback Mountain - de Crazy~Tenshi - 19-09-2013, 10:18 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)