Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I like pretending

Nu scriu de fel propozitii scurte, nu stiu mi se pare ca isi pierd din esenta. Desi uneori, din cauza ideii trase de par se pierde continutul, imi place uneori sa exagerez prin comparatii, iar deseori am chiar si cateva pleonasme de care sunt constienta. Ceea ce am scris mai sus nu e ceva gandit, eram intr-o zi cand tocmai plouase si ma uitam pe geam si mi se parea wow cum pamantul inghite apa, si cum isi inchide culoarea aia deschisa, imi pare o asemanare cu mine.
Cat cu inventare a personificarii, am vrut sa para ceva mecanic, pentru ca ceea ce am scris eu era mult prea din floare in floare si era nevoie de ceva greu care sa traga textul. Fiecare scriitor are imaginea lui despre ceva anume, nu ii poti cere nimanui sa vada culoarea florii un rosu foarte aprins daca el pana la urma vede rosul ala pal, poate ca vedeti diferite nuante de rosu. Asa e si cu acolo.
Titlul, pai titlul are o mare legatura atat cu melodia cat si cu ceea ce am scris mai sus. Pana la urma a te preface inseamna a ascunde ceva, a te ascunde, nu neaparat intr-un mod negativ, nu cred ca exista prefacuti negativi si pozitivi, oamenii doar se prefac, nu se gandesc in ce fel. Totul a fost ceva de moment, doar sentiment, fara niciun pic de adaos, retusare, caci pana la urma ceea ce am surprins eu este o imagine a ploii care se terminase personificata.

Răspunsuri în acest subiect
I like pretending - de Mitsukai Yoru - 29-06-2011, 01:23 AM
RE: I like pretending - de Katarina - 29-06-2011, 08:41 PM
RE: I like pretending - de Mizantropul - 30-06-2011, 12:49 PM
RE: I like pretending - de Mitsukai Yoru - 30-06-2011, 01:26 PM
RE: I like pretending - de Mizantropul - 30-06-2011, 01:39 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)