29-06-2011, 12:04 PM
După ce am terminat clasa a zecea, pot să spun că matematica e pentru mine pe acelaşi loc cu informatica la capitolul materii preferate. Ador matematica. Înţeleg cea mai mare parte din ea şi e singura materie la care chiar mă enervez dacă nu iau notă mare. Singurul capitol la care am avut probleme a fost trigonometria, dar în afară de asta am iubit totul la materia de anul ăsta. Chiar îmi fac tema cu plăcere şi e una din orele la care am visat cel mai puţin. Totuşi, nu am numai 10 la mate. Aproape niciunul, dar îmi plac provocările pe care mi le ridică.
La info e altă treabă. La info sunt chiar bună. Am fost la olimpiadă şi m-am descurcat binişor şi nici în clasă nu mi-e foarte greu să iau 10. Nu e chiar foarte grea, e foarte logică şi utilă, e dacă pot spune aşa, materia perfectă.
Pe lângă astea, mai îmi plac biologia şi engleza, mai mult din cauza profesoarelor, care sunt foarte bune la ce fac. Engleza e limba mea preferată, iar biologia e destul de interesantă.
La info e altă treabă. La info sunt chiar bună. Am fost la olimpiadă şi m-am descurcat binişor şi nici în clasă nu mi-e foarte greu să iau 10. Nu e chiar foarte grea, e foarte logică şi utilă, e dacă pot spune aşa, materia perfectă.
Pe lângă astea, mai îmi plac biologia şi engleza, mai mult din cauza profesoarelor, care sunt foarte bune la ce fac. Engleza e limba mea preferată, iar biologia e destul de interesantă.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine