28-06-2011, 02:25 PM
Heii... am trecut pe aici, daca tot mi-ai zis. Si e frumos. Fac pariu ca blonda o sa-l respinga. >:) De ce nu e +18? Ne placea si noua mai mult. ;;) >:) Ahh, le ai pe toate. N-am ce comenta. Si mi-e atat de lene sa citesc inca o data capitolul si sa vad daca ai gresit ceva, incat n-am de gand sa ma uit. :))
Ai pus acolo niste puncte de suspensie care nu-si aveau locul. Aia e singura chestie care mi-a sarit in ochi.
``- Scumpule, sunt sigura ca asta vrei... si poate o sa si obtii pana dimineata. ``
Fara ele arata mai bine. Si ai scris ba mic, ba mare. Eu zic sa eviti asta, arata urat.
Cam atat am avut de spus. Anunta-ma cand pui capitolul urmator. :)
Ai pus acolo niste puncte de suspensie care nu-si aveau locul. Aia e singura chestie care mi-a sarit in ochi.
``- Scumpule, sunt sigura ca asta vrei... si poate o sa si obtii pana dimineata. ``
Fara ele arata mai bine. Si ai scris ba mic, ba mare. Eu zic sa eviti asta, arata urat.
Cam atat am avut de spus. Anunta-ma cand pui capitolul urmator. :)
Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.