27-06-2011, 06:47 PM
Păi:
1) Ciprian.
2) Nenea cu wc-ul pe care îl căra în braţe pe stradă O_o''. [ chestia asta nu o vezi în fiecare zi ]
3) Discuţia cu Adina, adică Spence. O luasem razna rău amândouă.
4) Ionuţ; doar pentru că ador când îmi zice: " nebuno " xD
5) Berry pentru că are un simt al umorului bine dezvoltat. x3
6) Profu' de mate când mi-a spus că puteam mai mult de atât la evaluare şi că nu l-am dezamăgit; meritam mai mult. [ trebuia să fac contestaţie .-. Damn it! ]
7) Directoarea când a încercat să mă liniştească prin replica ei seacă: " vei intra la Decebal "; pe moment chiar a reuşit să mă calmeze, însă acum... :]]
8) Profa de romană când s-a uitat fix în ochii mei şi mi-a spus că nu sunt de notă 8 şi că e mândră de mine.
1) Ciprian.
2) Nenea cu wc-ul pe care îl căra în braţe pe stradă O_o''. [ chestia asta nu o vezi în fiecare zi ]
3) Discuţia cu Adina, adică Spence. O luasem razna rău amândouă.
4) Ionuţ; doar pentru că ador când îmi zice: " nebuno " xD
5) Berry pentru că are un simt al umorului bine dezvoltat. x3
6) Profu' de mate când mi-a spus că puteam mai mult de atât la evaluare şi că nu l-am dezamăgit; meritam mai mult. [ trebuia să fac contestaţie .-. Damn it! ]
7) Directoarea când a încercat să mă liniştească prin replica ei seacă: " vei intra la Decebal "; pe moment chiar a reuşit să mă calmeze, însă acum... :]]
8) Profa de romană când s-a uitat fix în ochii mei şi mi-a spus că nu sunt de notă 8 şi că e mândră de mine.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]