Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aida

Hellow dear :X. Cum am promis o sa-ti las un comentariu ;). Sper sa nu te superi daca voi mai dura dar sper ca doresti, la fel ca si mine sa evoluezi.

So... let's start :

Dialogul stiu ca pare cel mai usor si la sfarsit cand il citesti zici " A iesit bine! ", dar lucrusrile nu stau chiar asa. Dialogul este si el important insa in anumite cantitati. Preferabil este ca tu sa ii gasesti limita. Lasa-ma sa iti explic, in principal chiar daca un dialog este bine-gandit, in cantitati foarte mari el incepe sa para sec. Incearca sa ma bagi si in naratiune si apoi sa completezi cu descriere. In proportie de 80-90% capitolul tau este dialog.
Naratiunea este... inexistenta aproape, asta ca si consecinta a folosirii dialogului exagerat. Si mi-ar fi placut sa povestesti acea " cearta " .
Actiunea o cam grabesti. Lasa lucrurile sa decurga de la sine, nu o forta si nu mai povesti de parca ai fi un robot. ( P.S. De exeplu, daca nu mai sti in momentul respectiv ce " actiune " sa mai faca personajele tale, salveaza pana acolo relaxeaza si cand iti vin ideile continua si incearca sa nu le fortezi la maxim. Poti descrie o intalnire, o bataie, o cearta, o rapire in cateva capitole. Nu te grabeste nimeni. )
Descrierea nu e punctul tau forte dar nici o problema la inceput toata lumea are probleme cu asta. Deci, tu descri mecanic, incearca sa folosesti mai multe figuri de stil, sa te axezi mai mult pe sentimente. Sa descri mai mult peisajele. Cat si despre personaje nu le descrie mecanic " avea/are paru` de culoarea X , ochii de culoarea Y etc.etc. " ( ti-o spun preventiv :)))
Greseli de exprimare am observat cateva cat si de scriere dar nu stau acum sa le insir.

Inchei aici si voi citi in continuare sa vad cum evoluezi. Papa
サクラ & イタチ
=
Sakura & Itachi
[Imagine: sakuita19.jpg]

My big family :X :

My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta

I love them all :X:X Kiss you guys

Răspunsuri în acest subiect