Am terminat de citit Invitatie la vals de Mihail Drumes. Am citit-o odata cu prietenele si dupa ce am terminat-o toate, am iesit la o...parere despre carte. Toate s-au mirat cand au auzit ca nu am plans, "nici macar la scrisoare, sau nici macar cand s-a sinucis si el". Intr-adevar, scrisoarea a fost frumoasa [si foarte lunga], dar induiosatoare, dar nu atat incat sa ma faca sa plang. Mai nou am aflat ca sunt o fire foarte rece daca nici macar nu m-a luat un senntiment de neliniste cand citeam scrisoarea. Ei bine, mi-am dat seama pe parcursul cartii ca la asta se va ajunge - sa se sinucida amandoi. Oricum, a fost un roman frumos.
Am mai citit Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi de Camil Petrescu. Am citit-o fiindca ne-a spus siriginta ca o s-o studiem anul viitor. Am auzit de ea inainte, dar nu aveam de gand so citesc fiindca nu ma atragea titlul [nu ma atrag astfel de povesti]. Apoi diriginta ne-a "avertizat" ca s-ar putea sa nu o intelegem cum trebuie. Ei bine, nu mi s-a parut o carte "greoaie". A fost o lectura usoara si placuta. In ciuda aparentelor, chiar mi-a placut.
Inainte sa incep lectura pentru clasa a 10-a am zis sa mai citesc ceva ce e al meu, sau "pentru mine". Astfel am inceput Franny si Zooey de J.D. Salinger.
"Spor la citit!" ^^
Xoxo, Ang.
Am mai citit Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi de Camil Petrescu. Am citit-o fiindca ne-a spus siriginta ca o s-o studiem anul viitor. Am auzit de ea inainte, dar nu aveam de gand so citesc fiindca nu ma atragea titlul [nu ma atrag astfel de povesti]. Apoi diriginta ne-a "avertizat" ca s-ar putea sa nu o intelegem cum trebuie. Ei bine, nu mi s-a parut o carte "greoaie". A fost o lectura usoara si placuta. In ciuda aparentelor, chiar mi-a placut.
Inainte sa incep lectura pentru clasa a 10-a am zis sa mai citesc ceva ce e al meu, sau "pentru mine". Astfel am inceput Franny si Zooey de J.D. Salinger.
"Spor la citit!" ^^
Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
![[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]](http://i1012.photobucket.com/albums/af242/Georgiana23P/pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif)
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.
![[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]](http://i1012.photobucket.com/albums/af242/Georgiana23P/pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif)
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.