24-06-2011, 05:32 PM
Mood: Nervoasă.
Status: Ce oameni! Idioţii naibii -.-.
Locaţie: În faţa calculatorului.
Mănânc: Crochete.
Beau: Ceai verde.
Sunt îmbrăcată într-o: rochie cu o palmă sau două mai sus de genunchi.
Ascult: Dony feat Elena Gheorghe - Hot Girls
Privesc: Monitoru'.
Status mess: " Idioţii naibii -.-''! Ionuţ ai avut dreptate; nu mai am chef de nimic :]. Eu; da tu? Până la urmă mă " sinucid " eu sau tu ma sinucizi pe mine... . Buzz cand intri :p . "
Vorbesc pe mess cu: Joony; Haku; AlerimxD; Zero.
Citesc: Ce scriu.
Mă gândesc la: Cât de proşti sunt profesorii. [ sunt sigură că trebuia să iau mai mult de 8, 25 la mate -.- ]
Dating: -;
Doresc: Să fac contestaţie; dar risc să-mi scadă nota aşa că mai bine stau cuminte. : - <
Iubesc pe: Ei!
Nervoasă pe: profesorii ăia de la 29.
Urăsc pe: idem ca mai sus.
Îmi lipseşte: Ionuţ şi media mea T^T.
Abia aştept să: Vină ziua de 30 ca să văd dacă intru la Decebal sau nu; şi să intre Ionuţ mai repede pe mess să-l iau la întrebări . Sigur are probleme. Examene afurisite -.-.
Status: Ce oameni! Idioţii naibii -.-.
Locaţie: În faţa calculatorului.
Mănânc: Crochete.
Beau: Ceai verde.
Sunt îmbrăcată într-o: rochie cu o palmă sau două mai sus de genunchi.
Ascult: Dony feat Elena Gheorghe - Hot Girls
Privesc: Monitoru'.
Status mess: " Idioţii naibii -.-''! Ionuţ ai avut dreptate; nu mai am chef de nimic :]. Eu; da tu? Până la urmă mă " sinucid " eu sau tu ma sinucizi pe mine... . Buzz cand intri :p . "
Vorbesc pe mess cu: Joony; Haku; AlerimxD; Zero.
Citesc: Ce scriu.
Mă gândesc la: Cât de proşti sunt profesorii. [ sunt sigură că trebuia să iau mai mult de 8, 25 la mate -.- ]
Dating: -;
Doresc: Să fac contestaţie; dar risc să-mi scadă nota aşa că mai bine stau cuminte. : - <
Iubesc pe: Ei!
Nervoasă pe: profesorii ăia de la 29.
Urăsc pe: idem ca mai sus.
Îmi lipseşte: Ionuţ şi media mea T^T.
Abia aştept să: Vină ziua de 30 ca să văd dacă intru la Decebal sau nu; şi să intre Ionuţ mai repede pe mess să-l iau la întrebări . Sigur are probleme. Examene afurisite -.-.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]