24-06-2011, 12:34 PM
Sinceră să fiu, după mine, am fi cam prea plini de sine să zicem că suntem singuri în Univers. Nu spun că există extrareştri or stuff, dar pot fi - nu ştiu - plante sau alte forme de viaţă, pe care savanţii noştri nu le-au descoperit.
Adică, nu sunt de acord cu ideea că există mici omuleţi verzi cu trei degete (lol); dar totuşi mă gândesc că acolo, undeva departe în spaţiu şi timp, o exista ceva necunoscut pentru noi. ._.'
Chestia cu Biblia, fără supărare, dar mi se o oarecare 'prostie'. De ce? Dacă acolo scrie că trebuie, dar trebuie!, să ne aruncăm în mare, o vom face? Hăhă, nu cred.
Yap, părerea mea e puţin ciudată, ştiu. Dar eniuei, cred că există cineva sau ceva în Univers.
XoXo, Mad Hatter.
Adică, nu sunt de acord cu ideea că există mici omuleţi verzi cu trei degete (lol); dar totuşi mă gândesc că acolo, undeva departe în spaţiu şi timp, o exista ceva necunoscut pentru noi. ._.'
Chestia cu Biblia, fără supărare, dar mi se o oarecare 'prostie'. De ce? Dacă acolo scrie că trebuie, dar trebuie!, să ne aruncăm în mare, o vom face? Hăhă, nu cred.
Yap, părerea mea e puţin ciudată, ştiu. Dar eniuei, cred că există cineva sau ceva în Univers.
XoXo, Mad Hatter.
![[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/19474955/tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif)
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.