Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ritmuri insangerate

hey! stiu a durat ceva vreme si indiferent cat de mult as fi dorit sa postez ( am scris primul capitol de cel putin o luna) nu am avut curajul necesar. Si acum tremur ... Sper sa primesc cat mai mute comentari, critici de orice fel. Sper sa va placa! Lectura placuta!

Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Prolog

Era alta seara, alta petrecere, alt pariu si alta fata. La inceput nu dorisem sa intru in jocuri stupide, dar cu timpul intrecerile dintre mine si prietenii mei devenisera un tabiet. Dupa doua-trei pahare incepeam sa caut cu privirea o fata care sa incite. In aceasta seara victima noastra urma sa fie o fata de inaltime medie, cu un trup fragil. Era atat de diferita de celelalte; formele lor erau mult mai ... adica erau genul ce isi foloseau trupul pentru a-si satisface atat placerile carnale cat si portofelul. Aceasta insa insufla inocenta, te facea sa crezi ca pana si cea mai mica atingere ar putea sa o raneasca. Era alaturi de alta fata, tot atat de inocenta, si dansau impreuna, ceea ce atragea privirile tuturor din jur. Miscarile lor se impleteau atat de bine si atat de provocator incat iti era greu sa nu te opresti cu privirea la ele asa cum faceau baietii de la bar sau chiar DJ-ul care le admira si le asculta sugestiile in materie de muzica. Pareau sa fie nedespartite si cuminti. Nu dansa cu oricine, insa mie nu-i va putea rezista. O sa o cucereasc mai bine ca oricare din Don Juan-ii care se foiau de langa ele si care nu reuseau sa faca altceva decat sa le sperie.
- Tu nu incerci Itachi? intreaba Deidara aruncand prosopul. Modul in care isi scutura parul lui blond si modul in care sorbea din bautura ma facea sa cred ca era nervos si ca era nerabdator astepta ca fata sa ma faca sa cedez.
Nu i-am raspuns! Inca imi studiam cu atentie viitoarele mutari. Nici nu-mi mai aminteam cand pierdusem ultima data un pariu de acest gen. De obicei era usor, ma apropiam de ea, ii faceam cinste cu ceva de baut, o invarteam o data sau de doua ori dupa care ajungeam sa ne tavalim scurt ,intr-un final imi lua banii castigati din pariu si, pot spune ca, plecam acasa multumit.
Ii priveam miscarile care aproape ma hipnotizau. Unduirile te chemau aproape de ea, te imbiau sa o imbratisezi, sa o mangai. Parul ei roz ar intriga pe oricine, era atat de izbitor si felul cum salta si cadea in cascade pe umerii si spatele ei te facea sa te ridici de pe scaun, sa dansezi alaturi de ea, sa ii lasi parfumul sa-ti inunde narile . Am pasit cu incredere pana la ea si mi-am asezat o mana pe talia ei si cu cealata i-am ridicat mana in aer. Ritmul ei ma imbia sa imi plimb mainile pe picioarele ei , sa-ii lipeasc spatele de pieptul meu , sa o sarut.... Ma tinea de mana , imi lipea mana de talia ei aproape implorand sa nu ii dau drumul . Aveam un sentiment foarte bizar, dansam cu ea si eram conectati atat de bine incat atunci cand a facut o pirueta si s-a intors cu fata la mine i-am cuprins fata intre palme, ea inchizand ochii instinctiv. Nu stiam daca sa o ridic in aer pentru a o saruta sau sa ma opresc aici. Buzele ei inrosite ma faceau sa imi doresc acest lucru cu fiecare fibra a corpului meu insa nu doream sa o fac sa fuga. Nu ne prezentasem, nici nu ne-am privit in ochii pana acum, de fapt eram mirat ca am reusit sa o cucereasc atat de repede. Azi era diferit, poate ca prietenii mei o fixasera pe ea ca tinta doar pentru a complica putin lucrurile dar nu mi se parea corect ca o fata atat de pura sa sufere din cauza a cateva minti bolnave. Am hotarat sa nu ma ating de ea, sa o trag intr-un colt sa ii fac cinste cu o bautura sau orice altceva. Doream sa o tin departe de ochi precum a lui Deidara iar dupa sa mearg si sa le spuna ca jocul s-a sfarsit si ca eu eram castigatorul.
- Esti incredibila !

Cap I

- Ma bucur ca ai ajuns Sakura! Haide! Parinti tai nu intra pentru o cafeluta inainte de calatorie ? vocea mamei se auzea foarte puternic in aceasta dimineata. Imi pare rau draga, dar Sasuke inca doarme va trebui sa te multumesti cu fiul meu cel mare. Itachi, ridica-te chiar acum ! striga mama intrand in camera mea si privindu-ma furioasa ca nu m-am ridicat din pat.
Ma omorau momentele cand mama intra asa brusc in camera. Tin foarte bine minte cand a intrat tot asa in camera mea tocmai cand eram in plina actiune, si tot ea era nervoasa ca in loc sa cobor pentru discursul tatei ma tavaleam cu una in pat. Recunosc ca uneori e si vina mea, dar atata timp cat am locuit singur nu inchideam usa la camera. Doamne de abea asteptam sa ma mut in vila mea, cand o sa termine afusisitul ala de constructor lucrarile? M-am echipat in timp record si am intrat in bucatarie. Aratam ca dupa o noapte nebuna, plina de bautura, de droguri si fetite frumoase. Ma enerva faptul ca trebuia sa ma trezesc atat de devreme pentru aceasta fata. Puneam pariu ca era ca toate celelalte, indiferent cat de mult ar fi laudat-o mama, era la fel ca toate fetele bogate si rasfatate.
O privire si am ramas inmarmurit. Era ea... de aceasta data insa purta o rochie alba si niste sandale romane , iar parul ei era lasat sa curga pe un umar . Radea scotandu-si la interval dintii frumosi si albi , buzele ei erau din nou de un rosu perfect ce-i contrasta tenul alb. " Ia uite cine s-a hotarat sa vina intr-un final! " spune mama observand ca satatem efectiv la intrarea in bucatarie cu ochii atintiti pe invitata noastra. Privirea ei s-a intors asupra mea. Ea era, nu era urma de indoiala. Ochii ei mari staluceau urmarindu-ma. Ma recunoscuse. A zambit si m-a salutat ca pentru prima data. Poate era buna atitudinea ei, nu stiu cum o sa evolueze relatia noastra stand sub acelasi acoperis. Incepeam sa-i multumesc Domnului ca nu sosise ieri dimineata cand o aveam pe tipa aia in pat si char incepeam sa accept posibilitatea de a sta la ai mei mai mult. Urmatoarele trei saptamani urmau sa scanteieze de placere. "Itachi fi dragut si arata-i Sakurei camera ei si fa-i si turul casei!" continua mama exasperata ca nu ne spuneam mai nimic. Adevarul era ca de fapt doream sa ne spunem atat de multe, dar nu trebuia ea sa le afle pe toate. Ne-am multumit amandoi cu un dat afirmativ din cap dupa care i-am luat bagajul si am inaintat spre camera in care urma sa o gasesc in viitorul foarte apropiat. Era pacat ca nu-i puteam vedea soldurile unduindu-se provocator in timp ce mergea. Odata ajunsi la etaj am inaintat direct spre usa unei camere, i-am lasat lucrurile inauntru. Nu parea sa analizeze camera, ceea ce imi convenea. De ce? Ma privea patrunzator s-ar zice ca astepta sa-i spun ceva, sa fac ceva.
Taceam amandoi si era cumplit. Singurul lucru care se auzea in incapere erau respiratiilre noastre. I-am cuprins talia intre bratele mele, tragand-o la piept. Mainile mele se plimbau de-a lungul coloanei ei pe materialul subtire al rochiei. Ma privea imbujorata, tremurand. Buzele ei s-au deschis la contactul spatelui ei cu usa inchisa a camerei . Mi-am apropiat fata periculos de mult de ea. Era data cu acelasi parfum ca data trecuta, un parfum dulce, fermecator, floral... Si-a inchis ochii dupa care asezandu-si mainile pe umerii mei si-a presat buzele de ale mele. Gafaia alert, mainile ei facand niste miscari spasmatice ce ma lipeau mai tare de ea! " I-ta-chi!" spune ea printre alte saruturi innebunindu-ma total. De aceasta data nu mai avea gust de Blue Margarita, dar era la fel de dulce, iar buzele acelea; pe cat de rosi pe atat de senzuale si pasionale. „ Imi placi ! ” asta pareau sa spuna buzele ei si sincer asta doream sa spuna si ale mele . Mainile mi se plimbau pe talia ei , nu fusesem niciodata atat de sigur de miscarile mele. M-am oprit si am privit-o atent, buzele ei erau mai doritoare ca niciodata, nu ma mai saturam de gustul lor .

Răspunsuri în acest subiect
Ritmuri insangerate - de nimeni - 24-06-2011, 11:45 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Sasha. - 24-06-2011, 05:09 PM
RE: Ritmuri insangerate - de Candy_Girl_Love. - 24-06-2011, 07:00 PM
RE: Ritmuri insangerate - de Sho-Yo - 25-06-2011, 10:45 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Savarina Ali - 28-06-2011, 02:04 PM
RE: Ritmuri insangerate - de nimeni - 09-07-2011, 09:48 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Savarina Ali - 09-07-2011, 03:46 PM
RE: Ritmuri insangerate - de Stella - 09-07-2011, 08:39 PM
RE: Ritmuri insangerate - de nimeni - 16-07-2011, 11:34 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Savarina Ali - 19-07-2011, 04:08 PM
RE: Ritmuri insangerate - de nimeni - 27-07-2011, 12:32 PM