23-06-2011, 04:00 PM
Ce? Glumiti, asa-i?! Niciun com pana acum. Nu pot sa cred!
Eh, lasa ca sparg eu gheata, draga mea. Imi place. Bineinteles ca imi place, e superb.
Ei bine, din cat am citit pana acum, mi se pare o idee originala.
Cat am putut rade la faza asta. Esti geniala si, ce ador la ficul acesta e ca are si o nota de amuzament si sarcasm in el.
Imi place cum narezi si, inca de pe acum incep sa ador atitutinea Melissei. Ii ador comportamentul.
Pai... ce sa mai. Dialogul- Mortal. Am ras de n-am mai putut, mai ales la faza de mai sus. Imi si imaginez mutra mamei ei:))
Naratiunea- Superba si ador faptul ca fata e sarcastica si comenteaza la orice lucru intr-un mod ironic.
Descrierea- e bine asa. Pe mine de obicei prea multa descrie ma plictiseste. E perfect asa.
Greseli de tastare n-am vazut sau probabil am fost eu prea chioara sa le observ.
cam atat. Bafta si astept continuarea:*
Eh, lasa ca sparg eu gheata, draga mea. Imi place. Bineinteles ca imi place, e superb.
Ei bine, din cat am citit pana acum, mi se pare o idee originala.
Citat:-Bine, bine, m-ati prins! Nu am fost la vreo prietena. Vreti sa stiti unde am fost? Am fost in cel mai tare si indecent club din oras unde am dansat aproape toata noaptea, am baut pana m-am facut manga, dupa aceea mi-am tras-o cu un tip pe care nu l-am mai vazut niciodata, chiar acolo, in fata tuturor. Spun ridicand de cateva ori din sprancene. Am o placere sadica in a-i enerva si scoate din minti.
Mama ma privea stupefiata, nevenindu-I sa creada, probabil.
Cat am putut rade la faza asta. Esti geniala si, ce ador la ficul acesta e ca are si o nota de amuzament si sarcasm in el.
Imi place cum narezi si, inca de pe acum incep sa ador atitutinea Melissei. Ii ador comportamentul.
Pai... ce sa mai. Dialogul- Mortal. Am ras de n-am mai putut, mai ales la faza de mai sus. Imi si imaginez mutra mamei ei:))
Naratiunea- Superba si ador faptul ca fata e sarcastica si comenteaza la orice lucru intr-un mod ironic.
Descrierea- e bine asa. Pe mine de obicei prea multa descrie ma plictiseste. E perfect asa.
Greseli de tastare n-am vazut sau probabil am fost eu prea chioara sa le observ.
cam atat. Bafta si astept continuarea:*