Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

Ang., nu am mai vorbit de mult timp, cel puţin pe mess, iar ultima dată cred că ne-am intersectat la un topic de fotografie xD. Păi, ce-aş putea spune eu despre tine ? Ăhm, eşti genială măi, nu în felul ăla plictisitor, eşti genială în tău genial * laughs *. Eşti o persoană sociabilă/drăguţă şi toate cele and I miss you şiii Angabbeh-ul ăla. :]]

Teh, mi-ai luat-o înainte. :]]
Păi, cu tine n-am vorbit absolut niciodată, dar trebuie să recunosc că te admir pentru că citeşti atât de mult şi pentru că scrii atât de bine. Cred că dacă vreodată aş avea nevoie de o părere despre o carte, te-aş întreba pe tine, fiind mai mult decât sigură că tu ai citit-o. Ăhm, pun pariu că eşti o persoană specială, cam ca BoA aşa, pentru lumea vorbeşte de tine la fel cum vorbeşte şi de ea. (you know, e ca la geometrie, ca atunci când faci asemănarea a două trinughiuri: ea e adorabilă, deci probabil şi tu eşti * laughs *) Mai mult ... n-are rost, i mean ... nu te cunosc, e o părere vagă şi sumară oricum :]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Abbeh. - 22-06-2011, 09:58 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 52.874 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.954 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
17 Vizitator(i)