21-06-2011, 03:08 PM
Oki doki vin si eu pe aici. In primul rand tin sa mentionez ca parerea mea nu este influentata ( foarte tare) de uitatul si cititul yaoiu-lui in cantitati industriale.
Anno de cand e lumea avem bunici si parinti care ne invata ca, atunci cand o sa crestem mari, o sa ne gasim un baiat/ o fata draguta si o sa facem copii & stuff like.
Adevarul e ca, uneori un baiat iubeste un baiat iar o fata iubeste o fata, si ce e rau in asta? Se iubesc asa ca ar trebui sa fie impreuna.
Dupa cum se observa mai sus nu am nimic impotriva acestor tipuri de relatii ( probabil ca, daca intr-un viitor destul de indepartat as face un copil care va fi homosexual nu as fi decat putin socata...dar, in niciun caz, nu m-as apuca sa-i fac nu stiu eu ce drame).
Atata timp cat nu se dezbraca unii pe altii in strada e ok
Anno de cand e lumea avem bunici si parinti care ne invata ca, atunci cand o sa crestem mari, o sa ne gasim un baiat/ o fata draguta si o sa facem copii & stuff like.
Adevarul e ca, uneori un baiat iubeste un baiat iar o fata iubeste o fata, si ce e rau in asta? Se iubesc asa ca ar trebui sa fie impreuna.
Dupa cum se observa mai sus nu am nimic impotriva acestor tipuri de relatii ( probabil ca, daca intr-un viitor destul de indepartat as face un copil care va fi homosexual nu as fi decat putin socata...dar, in niciun caz, nu m-as apuca sa-i fac nu stiu eu ce drame).
Atata timp cat nu se dezbraca unii pe altii in strada e ok
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you