20-06-2011, 09:52 PM
Hello tuturor! E primul meu fic, deci astept critici, cat mai multe pentru a evolua.
Capitolul 1
" -Ne vom revedea curand. Iti promit.
Buzele lui se frecara de ale mele cu afectiune. Apoi, a plecat."
Aceasta ultima amintire cu Stefan ma tot bantuia.
M-am ridicat din pat si m-am dus catre frigider. Am luat o sticluta sigilata si am desfacut-o cu o simpla rasucire de capac. Am dus micul recipient catre gura, iar cand sa beau un zgomot s-a auzit din spatele meu. Frica imi cuprinse tot trupul. Am inghitit greu, iar sticla mi-a alunecat printre degete.
M-am intors incet. David era la intrarea din bucatarie cascand grav. Am rasuflat usurata, corpul meu relaxandu-se. Mi-am mutat privirea pe lichidul rosu ce se scurgea din sticla.
-Uite ce ai facut, am zis somnoroasa.
-Nu eu am scapat sticla din mana, spuse David amuzat.
I-am aruncat o privire urata, insa acesta imi darui un zambet. Dintii lui perfecti si albi straluceau in intuneric. Nu am putut rezista si am zambit scurt. Apoi, m-am indreptat catre usa, insa David ma opri.
-Ce s-a intamplat? intreba el, expresia lui aratand ingrijorare.
-Nimic, am raspuns scurt, tinandu-mi capul in jos.
-Nu te-ai hranit.
La auzul vorbelor lui, stomacul mi se revolta. Gatul imi ardea. Privirea mi s-a incetosat datorita unor lacrimi ce mi s-au strans in ochi. Am clipit des pentru a le inlatura.
-Haide, Rose! Mergem sa vanam.
-Nu. Nu merg.
-Nu poti trai cu imitatia aia de sange!
-Ba da! Pot! Trebuie! Trebuie sa pot salva oameni, animale…
-Nu cat timp te sacrifici tu!
Nu am mai apucat sa zic nimic, pentru ca am ametit. Imediat, mi-am auzit propriul corp prabusindu-se.
Imi pare rau ca este scurt. Promit ca urmatorul va fi mai lung :). Imi cer scuze pentru eventualele greseli si astept cat mai multe comentarii si critici.
Capitolul 1
" -Ne vom revedea curand. Iti promit.
Buzele lui se frecara de ale mele cu afectiune. Apoi, a plecat."
Aceasta ultima amintire cu Stefan ma tot bantuia.
M-am ridicat din pat si m-am dus catre frigider. Am luat o sticluta sigilata si am desfacut-o cu o simpla rasucire de capac. Am dus micul recipient catre gura, iar cand sa beau un zgomot s-a auzit din spatele meu. Frica imi cuprinse tot trupul. Am inghitit greu, iar sticla mi-a alunecat printre degete.
M-am intors incet. David era la intrarea din bucatarie cascand grav. Am rasuflat usurata, corpul meu relaxandu-se. Mi-am mutat privirea pe lichidul rosu ce se scurgea din sticla.
-Uite ce ai facut, am zis somnoroasa.
-Nu eu am scapat sticla din mana, spuse David amuzat.
I-am aruncat o privire urata, insa acesta imi darui un zambet. Dintii lui perfecti si albi straluceau in intuneric. Nu am putut rezista si am zambit scurt. Apoi, m-am indreptat catre usa, insa David ma opri.
-Ce s-a intamplat? intreba el, expresia lui aratand ingrijorare.
-Nimic, am raspuns scurt, tinandu-mi capul in jos.
-Nu te-ai hranit.
La auzul vorbelor lui, stomacul mi se revolta. Gatul imi ardea. Privirea mi s-a incetosat datorita unor lacrimi ce mi s-au strans in ochi. Am clipit des pentru a le inlatura.
-Haide, Rose! Mergem sa vanam.
-Nu. Nu merg.
-Nu poti trai cu imitatia aia de sange!
-Ba da! Pot! Trebuie! Trebuie sa pot salva oameni, animale…
-Nu cat timp te sacrifici tu!
Nu am mai apucat sa zic nimic, pentru ca am ametit. Imediat, mi-am auzit propriul corp prabusindu-se.
Imi pare rau ca este scurt. Promit ca urmatorul va fi mai lung :). Imi cer scuze pentru eventualele greseli si astept cat mai multe comentarii si critici.