Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just Passion

Destul de frumoasa. Prima oara crezusem ca e gen o... calicatura. Dar dupa ce m-am uitat la detalii si in felul cum ai ingrosat si altele, mi-am dat seama ca un desen reusit. Dar daca mai lucrai putin la umbrele alea de la Cheia Sol, sa nu arate ca niste fire de iarba, era super. ._____.'' Imi plac portativele, foarte mult! Cele mai reusite... dupa personaj. 65 In rest... ar fi trebuit sa ai grija la umbrele alea sau unde ai "colorat" cu negru. T__________T Pentru ca are intrerupaturi (uita-te la clape, jos - parerea mea 106) si la cum se vad "umbrele" alea pe celalalte chestii care n-au fost enumarate. Apropo, nota aia draguta (pentru ca nu stiu ce nota e fiindca nu e asezata pe portativ :]]) din partea stanga ti-a iesit chiar foarte bine (pacat ca nu desenam si eu asa "bulinuta" aia in clasele primare ca sa nu mai stau sa scriu din nou tot cantecul).
[edit intarziat] Scuza-mi intarzierea grava. Acum m-a trasnit ideea sa dau pe la topicurile tale. : -" Sa vedem, nu prea am ce comenta la al doilea. Ti-a iesit foarte, foarte bine. Imi plac petalele. Ma intreb oare cate ore ti-a luat tot desenul. Unii poate o sa spuna ca la maini, degete, trebuia sa le dai o forma mai buna, sa le accentuezi, mie imi place asa sterse cum sunt pentru ca dau si aceasta o latura de mister. 65 Nu am ce comenta, dupa cum am zis. Succes in continuarea continuarii! *imbratisare*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
Just Passion - de Dragonz Eyez - 06-04-2011, 12:41 AM
RE: Just Passion - de Rain - 14-04-2011, 02:00 PM
RE: Just Passion - de Too Many Dreams. - 16-04-2011, 12:00 AM
RE: Just Passion - de Dragonz Eyez - 22-04-2011, 01:34 PM
RE: Just Passion - de Allison - 19-05-2011, 11:44 AM
RE: Just Passion - de Dragonz Eyez - 20-06-2011, 01:11 PM
RE: Just Passion - de yaoi maniac - 20-06-2011, 01:22 PM
RE: Just Passion - de Dragonz Eyez - 09-09-2011, 01:51 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)