Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

DidiÅŸor a trecut pe aici

Bună, Dixi. Bine ai venit pe animezup. Sper să te simţi bine pe aici şi tot tacâmul 4

Eu mi-s Teh, welcome here. Seen you like K-On and Death Note and Agatha Christie and Liviu Rebreanu. Now, I love Death Note and Agatha Christie and Yui from K-On ( I mean I've seen the first season and all but didn't finish the second season, but anyway Yui is so friggin' adorable and she resemblance me so friggin' well i can't help myself love her and the anime is a total kick ass ). Mă rog, nu are cum să nu îmi placă Agatha Chrstie. Misterul Trenului Albastru e a nice book, read it. A fost cam una dintre primele pe care le-amc itit de A.C. Cred. Nici nu mai ştiu! au trecut secole de când am citit ceva de această autoare, on my shame. But I love Poirot quite a lot. She's really popular nowadays. Everybody reads her.
Oh and I didn't read Pădurea Spânzuraţilor de Rebreanu, am citit Adam şi Eva în schimb and I liked it. He's quite okay, I suppose xD

Skillet, Nightwhish, Green Day, Linkin Park, System of a Down... like 'em. Bullet for my Valentine?

Manga citeÅŸti?
do you like fluffy things? 108
la ce profil eÅŸti la liceu?

see you. şedere plăcută ^^

Răspunsuri în acest subiect
DidiÅŸor a trecut pe aici - de DidiÅŸor - 19-06-2011, 05:12 PM
RE: DidiÅŸor a trecut pe aici - de Ang. - 19-06-2011, 05:41 PM
RE: DidiÅŸor a trecut pe aici - de DidiÅŸor - 19-06-2011, 06:46 PM
RE: DidiÅŸor a trecut pe aici - de Teh - 19-06-2011, 07:41 PM
RE: DidiÅŸor a trecut pe aici - de yaoi maniac - 19-06-2011, 07:53 PM
RE: DidiÅŸor a trecut pe aici - de DidiÅŸor - 19-06-2011, 07:56 PM
RE: DidiÅŸor a trecut pe aici - de Yondaime - 21-06-2011, 04:08 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Am trecut ÅŸi eu p'aciliÅŸea ^_^ Lemy 3 2.178 27-06-2010, 10:41 AM
Ultimul răspuns: Lemy
  Sunt aici...da chiar aici...dai click?nu...nu da!!!si totusi i`m here.... Keicy 10 6.348 27-09-2008, 01:11 PM
Ultimul răspuns: Keicy

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)