Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna iunie

Cred că e evident cine va câștiga, nu ? Părerea mea.
Desenul 1 este cel mai bine lucrat dintre toate. Este reprezentarea cea mai decentă a unui zeu, deși încă nu pricep ce-au avut concurenții cu Egiptul. Zei sunt în mai toate culturile... pff...
E destul de nasol că... deși era „ Noaptea zeilor ” cel mai reușit desen dintre toate a reprezentat un singur zeu. Nu mi se pare că exprimă în totalitate tema competiției. Îi dau un 9.50.
Desenul al doilea în schimb, da, e mai ok din punctul ăsta de vedere, dar nu e așa de bine realizat. Bine, sunt eu obosită acum și nu am să stau să enumăr greșelile și aspectele negative ale desenului, dar ideea este că acestea există și trag în jos desenul, iar în ochii mei este pe locul doi, chiar dacă trebuie să spun că i-a ieșit super partea cu (,) coloratul. 8.
Desenul numărul trei este fain, ok realizat. Fata e bine făcută, nu prea am văzut greșeli la ea. Nici la... Ra parcă îi zicea zeului ăluia?... cunoștințele mele legate de Egiptul Antic sunt cam învechite, recunosc. Îmi place că a redat zeii din profil, chestie specifică egiptenilor. Dar. Apa aia e extrem de prost realizată, la fel și munții și... vai... ăla e un șarpe ?! Îmi pare că a lucrat mult la personaje, la detalii, și a ajuns spre final să se plictisească și nu și-a mai dat silința la restul desenului. Trebuia să se ridice de pe scaun / pat / covor / whatever, să abandoneze desenul și să revină când îi revenea și cheful, pentru că acel scurt moment de lipsă de chef care a intervenit a stricat tot desenul. Putea să iasă ceva super. Îi dau un 8, cu indulgență.
Ultimul desen nu prea îl... descifrez... e foarte mică imaginea și nu prea pot să îmi dau seama de mare lucru, dar faptul că nu e colorat îl trage imediat în jos. Ăăă... 7 ?

Edit: Scuze că nu am pus notele din prima, eram super-obosită când am postat și am uitat complet xDD... Am pus acum totuși.
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna iunie - de candy_cane - 18-06-2011, 09:44 PM
RE: Vot - luna iunie - de Allison - 19-06-2011, 02:42 AM
RE: Vot - luna iunie - de Chlo - 19-06-2011, 11:43 AM
RE: Vot - luna iunie - de candy_cane - 19-06-2011, 11:52 AM
RE: Vot - luna iunie - de yaoi maniac - 19-06-2011, 12:51 PM
RE: Vot - luna iunie - de Casandra - 21-06-2011, 06:41 PM
RE: Vot - luna iunie - de Mel.C - 21-06-2011, 07:01 PM
RE: Vot - luna iunie - de Candy_Girl_Love. - 21-06-2011, 07:37 PM
RE: Vot - luna iunie - de candy_cane - 21-06-2011, 10:26 PM
RE: Vot - luna iunie - de candy_cane - 04-07-2011, 04:29 PM

Subiecte de discuție similare...