Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

• Ðaηgerσus Ł๏√ξ •

#7
Hello my dear >:D<.
Off scumpo... Ai cam exagerat cu dialogul... Mult prea mult. Descriere nu prea e deloc... Incearca sa reduci dialogul foarte mult. In capitol ar fi bine sa pui maxim 5-6 linii de dialog... Sau chiar deloc. Ai putea sa te folosesti de faptul ca povestesti la persoana I. Descrie mai elaborat. Foloseste toate figurile de stil daca e necesar. Baga mai multe epitete. In celelalte capitole ai pus mai multa descriere decat ai facut-o acum. Axeaza-te cel mai mult pe sentimentele Sakurei. Nici nu prea am ce sa-ti corectez pentru ca intregul capitol este gresit. Sincer, chiar nu da bine atata dialog. Este bine totusi ca nu grabesti actiunea. Asta e un lucru bun. Nu te grabi sa pui un capitol daca nu ai idei. Stai si incearca sa fie totul cat mai bine. Nu e bine sa fie repede si prost. Mai citeste si alte fic'uri si vezi cam ce ai gresit. Am observat ca nu ma-i ascultat si ai continuat sa lasi spatiu inaintea unui semn de punctuatie. Nu ma bucura acest lucru. Daca eu sau altcineva iti lasam o critica la fic, este pentru ca vrem sa te ajutam sa faci ceva valoros. Nici eu nu sunt un autor perfect. Nici pe departe. Dar incerc sa ascult ceea ce spun altii pentru a ma corecta. Incearca sa faci acelasi lucru si o sa vezi ca o sa evoluezi incet si sigur. Sper sa nu ignori acest com. Nu am fost dura. Chiar am incercat sa fiu cat mai blanda cu acest capitol. Am luat in mare, pentru ca daca statea sa iau totul, as fi facut o critica mai mare decat capitolul tau. Cu mai multa descriere chiar :]].
Ok. Acum, sper ca nu te-am descurajat sa-ti continui fic'ul. Mi se pare o idee originala si chiar as vrea sa o duci pana la capat. Vreau sa vad next'ul. Vreau sa vad daca m-ai ascultat de data asta.
Hai, spor la fic. Mai multa munca, DESCRIERE, mai putin dialog si totul va iesi perfect. Sa ma anunti cand pui next'ul.
Byee >:D<
Ştiai că cea mai puternică bombă atomică detonată vreodată a avut o forţă explozivă de 50 megatone de TNT (trinitrotoluen), de 2.500 de ori mai mare decât bomba de la Nagasaki?

[Imagine: aintallthat.gif]
Yeah... You Know.



Răspunsuri în acest subiect
RE: O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir - de Search - 17-06-2011, 07:06 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)