Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

• Ðaηgerσus Ł๏√ξ •

#6
O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Chapter 3
Cand ma gandesc ca o sa fiu folosita ca o batista de unica folosinta arde dorinta de a-i termina pe Akatsuki si a scapa de treaba murdara pe care urmeaza sa o fac . O sa fiu obligate sa-l vindec pe bosorog si dupa decapitata . Merg asa de repede parca zici ca vreau sa ajung mai repede la moerte si dupa sa nu mai plec . Ma intorc cu fata la criminali oprindu-ma din mers si ii intreb de ce au nevoie de sreviciile mele , nu de alta dar vreau sa vad daca ma vor mintii .

-De unde stii ca avem nevoie de servicii ? intreaba calm Pain .

-Deoarece nu cred ca ma-ti luat cu voi de florile marului sau ca sa ma omorati in vagauna voastra , spun ca un apropo si cred ca am putin cam mult tupeu avand in vedere ca sunt inconjurata de criminali , dar oricum voi murii , atunci sau acum ….

-Da , corect ! Trebuie sa ... mai bine lasa , ce nesiguri sunt si oamenii astia , dar ei nu sunt oameni deoarece si-au tradat propria rasa si sunt orice altceva .

-Da bine , acum lasa-ma cu sufletul la gura ! Frumos din partea ta ! ma supar pe el si-i arat limba .

Nu mai zice nimic si pornim din nou . Mergerm ce mergem si facem un mic popas findca un tip blond si enervant se vaita ca-l dor picioarele . Am vrut sa bat apropoul dar am zis lasa . M-am asezat sub un copac iar ceilalti au disparut . M-am ridicat ca arsa de jos si l-am intrebat pe Pain unde s-au dus ceilalti deoarece doar el mai ramasese . Imi spune ca fiecare are felul lui de a se relaxa in popasuri .

-Si …al tau…care e ? intreb printre pauzele lungi pe care le-am luat .

-Pai eu nu ma pot relaxa si oricum esti nou venita , zimi ceva depre tine sau intreaba-ma ceva .

-A ! Da …pai ... eu adica …mie … nu-mi plac criminali asa ca voi deci nu cred ca ma pot acomoda cu voi si ziceai nou veit adica m-ati bagat in organizatie ?

-Sa zicem ca da si nu vreau sa aud intrebari in gen de ce eu de ce pe mine , tu vei fii medicul grupului , clar ?! nu credeam ca e si rau adica a cam tipat .

Dau din cap afirmativ si apar si ceilalti . Ma asez jos si ii zic lui Pain ca eu nu m-am relaxat . La mine vine tipul ala cu ochi violeti si ma ia in spate spunandu-mi ca nu avem timp .

-De ce , va moare cumva fosila aia de sef ?! cred ca am cam incurcat-o .

Ma arunca de pamant si la mine vine Pain foarte furios . Ma ia de gat si-mi spune sa nu mai vorbesc asa despre acel om . Sincer nu vreau sa par o fricoasa si chiar nu-mi pasa cand voi muri , azi sau maine e tot una .


-Si daca e seful vostru ce , pentru mine tot o piesa de muzeu ramane ! ma ridic in picioare si-mi pun mainile in san .

Nu stau mult in pozitia asta deoarece imi simt parul smuls si rupt din radacini si apoi genunchii mei goi atind suprafata solului .

-Cine dracu esti si ce tot ai cu mine ?! ma rastesc la acelasi tip cu ochi violeti .

-Da si eu sunt incantat doar ca aici nu tu faci regulile asa ca taci dracu odata ! Ai inteles ?! ce capos , dar nu ma intrece pe mine .

-Ce fraiere nu ai treaba , afla ca eu nu primesc ordine sau respect reguli facute de idioti ca voi ! Ai inteles ?! repet cuvintele dementului si se pare ca nu-i place acest lucru .

Inchid ochii asteptand lovitura care urma sa faca contact cu fata mea dar astept mult si bine ca palma nu mai vine . Pain l-a oprit din actiune si mi-a dat mana lui ajutandu-ma sa ma ridic . Ciudat , cred ca toti ma cred o nerusinata si o fata rea dar eu nu fac ce vor ei . Pain ma intreaba de ce vreau balamuc cand pot sa tac si sa stau in banca mea dar ii raspund repede spunandu-i ca nu sunt asa cum ar vrea el continuand cu alte mii de lucruri asemanatoare .

-Pai nu esti dar incearca ...

-Stii ce , eu sunt asa cum vreau si nu-mi spui tu cum sa fiu , daca nu-ti convine omoara-ma si termina zgalceava , ii zic fara pic de resentiment .

Nu mai spune nimeni nimic si pornim la pas . Mergeam in linie cu baiatul blond si cu ochi violeti . Ii intreb cum ii cheama dar argintiul ingana un “Hmmm ! “ si o ia inainte . Il intreb pe blond ce are de e asa ciufut si imi spune ca asa e el din totdeauna si ca nu suporta fetele .

-Pai atunci o sa-l fac eu sa ma suporte , las’ca vede el !

-Sper sa nu te gandesti la perversitati pentru ca nu-ti merge cu el ! Serios poate ajungeti prea departe , zice foarte serios ceea ce ma mira si mai tare , de obicei rade dar acum e serios .

Il intreb daca e bine pentru ca zici ca e in alta dimensiune . Prefer sa-l las in pace decat sa ma cert si cu el dar pare ca are nevoie de ajutor . Ii trec mana prin fata ochilor si-l intreb inca o data daca e bine . Se dezmeticeste si-mi spune ca e totul in regula . Tot drumul nimeni nu a mai comentat sau spus ceva , doar am mers si atat . Acum suntem in fata unei pietre imense cu un sigiliu pe ea . Pain isi uneste degetele , aratator si mijlociu , ducandu-le sub nivelul barbiei si spune doua vorbe si piatra se ridica provocand un zgomul deranjant . Intram in incaperea dezvaluita de piatra si apoi facem doi trei pasi si ajungem intr-o casa .


stiu e chiar inutil acest capitol dar de inspiratia afurisikta :(((
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?




Răspunsuri în acest subiect
RE: O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir - de Zummy - 16-06-2011, 10:44 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
14 Vizitator(i)