04-07-2008, 03:40 AM
@Queen of Peace:La cel cu Bleach stiu ca mainile sunt fortate, dar trebuie sa recunosc nu sunt punctul meu forte. Fata, ei bine tocmai venise dintr-o lupta. :lol:
La cel cu One Piece, daca nu ii faceam dungile alea, nu mai semana cu Zoro, asa ca trebuiau sa fie acolo.
Cel cu Yagami, toti mi-au criticat buzele, le tinea si el tuguiate. Eh acum asta a fost nu le-am facut atunci bine, si nu am mai stat sa le refac.Iar la mana stanga...nu inteleg ce e fortat...
@immah:folosesc guma plastica, dar la desenul cu yagami am lasat-o sa se odihneasca.
E timpul sa va arat ce am mai desenat.
Nico Robin,din One Piece. Unul din personajele mele favorite din acest anime.
Multi au spus ca am ales un unchi cam nasol,nu prea stiu sa fac haine de piele, iar ochelarii nu i-am pus ca sa ascund un ochii prost facut.
Hitsugaya Toshiro :X
Ichigo
Asta e facut special pentru Kanami, poate unii o stiti dupa Naruto Romania.
Zoro din One Piece
E cam tepan saracul...L-am facut mai mult pentru un studiul al propotilor corpului.
Aveti ce critica asa ca va rog nu stati pe ganduri.
La cel cu One Piece, daca nu ii faceam dungile alea, nu mai semana cu Zoro, asa ca trebuiau sa fie acolo.
Cel cu Yagami, toti mi-au criticat buzele, le tinea si el tuguiate. Eh acum asta a fost nu le-am facut atunci bine, si nu am mai stat sa le refac.Iar la mana stanga...nu inteleg ce e fortat...
@immah:folosesc guma plastica, dar la desenul cu yagami am lasat-o sa se odihneasca.
E timpul sa va arat ce am mai desenat.
Nico Robin,din One Piece. Unul din personajele mele favorite din acest anime.
Multi au spus ca am ales un unchi cam nasol,nu prea stiu sa fac haine de piele, iar ochelarii nu i-am pus ca sa ascund un ochii prost facut.
Hitsugaya Toshiro :X
Ichigo
Asta e facut special pentru Kanami, poate unii o stiti dupa Naruto Romania.
Zoro din One Piece
E cam tepan saracul...L-am facut mai mult pentru un studiul al propotilor corpului.
Aveti ce critica asa ca va rog nu stati pe ganduri.