15-06-2011, 10:16 PM
Va citesc fic-ul, da'...n-am lasat comentariu,cred, nu stiu, spuneti-mi ca eu sincer nu-mi aduc aminte sa fi lasat
SI daca n-am lasat, nu ma intrebati, nu stiu de ce, probabil n-am avut timp sau am uitat
Si daca am lasat, chiar ma bucur, caci nu ma opresc din devorat fiecare capitol pus xD Anyway, vreau sa va spun ca n-ar strica putina actiune si prin actiune nu ma refer la sex, adica tot ce fac cei doi sunt doar scene de dragoste si cateva dialoguri aruncate la gunoi, scuze daca v-am jignit cu ceva, dar chiar nu strica putin actiune, adica, nu cred ca unele persoane vor sa citeasca numai asta. Dar..nu ma m-ai bag, voi sunteti scriitoarele, in plus nu sunt in stare sa va critic xD
Bafta fetelor *hugs* <3

Bafta fetelor *hugs* <3
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]