15-06-2011, 07:24 AM
Ah, noi, teoretic, nici măcar n-am avut banchet. * laughs * Adevărul e că ne-am certat până-n ultima clipă şi-am decis că mergem doar la o pizza cu diriginta şi apoi pa şi pusi, dar când ne-am văzut încolonaţi, frumos îmbrăcaţi, ţinându-de de mâini, ascultând toate discursurile emoţionante care s-au spus ne-au cam dat lacrimile - de fapt, o colegă plângea în hohote - şi-a rămas că vorbim la pizza ce facem după faza cu pizza cu diriginta. Ni se părea destul de aiurea, că de la pizza am plecat la patru, aşa că a rămas că mergem în club. Yeah, eram grădiniţa pe acolo, but slavă cerului că era un mini-club cum s-ar spune. Am băut - în gaşcă : )) -, unui coleg i s-a făcut rău - am crezut c-o să moară -, dar până la urmă seara s-a terminat cu bine. Am dansat, am râs, am făcut mişto, am jucat darts, am făcut cam tot ce-am putut. Seara s-a încheiat pentru toţi acasă la un coleg, unde-am mai petrecut şi-am jucat cărţi până pe la trei, apoi băieţii au rămas acolo - erau prea beţi pentru a se mai deplasa până acasă la ei -, iar noi fetele ne-am condus una pe alta. : ))
Azi e ultima zi de pregătire, deci ultima zi cu ei, ultima zi în şcoală şi alte cele, dar nu regret or smth. E un sfârşit ce marchează un nou început, iar aşa zisul nostru banchet a încercat să marcheze asta. D:
Azi e ultima zi de pregătire, deci ultima zi cu ei, ultima zi în şcoală şi alte cele, dar nu regret or smth. E un sfârşit ce marchează un nou început, iar aşa zisul nostru banchet a încercat să marcheze asta. D: