Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Magic Wish

Toshiro era total uitmit de ceea ce se intampla.. efectiv nu ii venea sa creada.
Copilul:Oare e un vis sau realitate..?Cred ca va trebui sa folosesc metoda clasica:)); se ciupeste dar nu il doare; aa deci e un vis ( nu, nu era un vis, era total protejat de magie); mai incearca odata, de data aceasta simte siupitura si intra in sock; deci e chiar adevarat trebuie neaparat sa incerc o alta magie, ceva frumos .. hmm :-? " ;ridica din nou degatul si spune:"Lumos Maxima" ...Oooouch ...ochii mei...Nu mai vedea nimic.. totul devenise din total alb in total negru .
Copilul: Nuu .. ce am facut? ce idiot sunt >.> va trebui sa incerc sa invat ce face fiecare formula dupa aceea sa le aplic...
umm.. dar nu stiu nici o vraja reparatorie din Harry Potter :-?
Voi incerca sa spun ceva pe latina: "Oculus reparatus"
firicele albastre si verzi (ca ochii lui) incepuse sa ii inconjoare ochii , acum vedea din nou dar ... prea clar O_O..
Copilul: Woow vad lucruri care inainte nu le sesizam!! O_O totul e asa detaliat... (umm lasam asta la o parte)
Mintea lui procesa cat mai multe idei, magii si multe alte.... nazdravanii insa uita motivul pentru care are magia.
Era deja 19:00 si era inca lumina afara... toata ziua a stat sa faca magie , " wingardium leviosa" "flippendo" insa a folosit o gramada de vraji reparatorii pentru ca facea numai mizerie cu acele magii si strica tot.
Copilul: Cred ca trebuie sa invat sa le controlez .. cat mai mult deci voi exersa cat mai intens...
In acel moment mama intra pe usa, venise de la munca si se duse direct spre usa copilului>>

o voce din mintea copilului spune.. "opreste un pic cu magia" si mama intra intr-o secunda pe usa.. baiatul se prefacea ca se uita la televizor..
Mama:Cum a fost azi?
Copilul:Ah! Nimic neobisnuit, doar nu am practicat toata ziua magie nu? :-j
Mama : ...mda... eu ma duc acum sa fac ceva de mancare.. ai mancat ce ti-am lasat azi?
Copilul uitase sa mai manance dupa ce se distrase cu magia toata ziua.
Copilul: ummm da! .. sigur.. ; si cu degetul in spate gandeste la farfuria aceea de mancare si rosteste " cibus sparitus"(in traducere libera "fie ca mancarea sa dispara") , firisoare semiinvizibile de magie gratioasa patrunse peretii pana la frigider si facu , ca mancarea sa dispara
Mama: ok cand te strig sa vii sa mananci :)
Copilul:ok asa voi face
Desi copilul era total scarbit pentru ca mancarea mamei era intotdeauna groaznica dupa ce un amic de-al ei murea
Se gandise sa faca magie sa apara mancare buna si rostise
"cibus bonus aparutus" (desi nu era buna latina lui spuse aceasta vraja)mancarea aparu si se indopa cu o gramada de bunatati.
Mama: La masa!
Copilul: Uh Oh ! :sry: am mancat deja..iarasi va trebui sa fac mancarea sa dispara
Dupa ce terminase cina se hotara sa se culce. Mama era din ce in ce mai trista din cauza sortii ei.
Copilul adormi si in somn se revela o doamna blanda si gratioasa zicandu-i:" Toshiro nu uita motivul pentru care ai magie"
Copilul: Aaah! Scuze .. uitasem complet
Doamna : Trebuie sa iti spun cateva lucruri despre puterile pe care le detii.
Copilul: Desigur, spuneti!
Doamna: Va trebui sa folosesti magia mai mult pentru binele omenii decat pentru tine sau visurile personale si vei trece prin multe incercari pana sa rezolvi problema mamei tale.
Copilul : Este chiar necesar? Adica .. rezolv si daca e nevoie imi luati magia.
Doamna: Nu, tu ai fost ales pentru a salva omenirea de cel mai mare rau . Si inca ceva, nu trebuie neaparat sa rostesti cuvinte magice sau sa faci ritualuri, nu trebuie decat sa te concentrezi asupra a ceea ce iti doresti, daca nu resusesti din prima foloseste cuvinte magice pana vei dobandi experienta. De asemeni vei intalni inca 8 ca tine si veti avea parte de multe aventuri si teste . Nu va fi usor nici macar cu magia pe care o detineti.
Ah! Si nu uita.. deocamdata esti mic si puterile tale sunt putin mai limitate decat a celorlalti, vei obosi repede, si grija la ceea ce faci!
Copilul: Ok iti multumesc, asa voi face. Dar totusi cine esti tu?
Eu sunt Pura Conceptie! si disparu .El se tot gandea... ce ar putea insemna pura conceptie? Cine este aceea si .. care sunt ceilalti 8 care va trebui sa intalneasca?
[Imagine: chibi_94.gif]

[center]

[Imagine: newworldsig.png]
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Magic Wish - de blueobelix - 03-07-2008, 05:11 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de Miharu - 03-07-2008, 06:47 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 03-07-2008, 07:36 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de Miharu - 03-07-2008, 08:01 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 04-07-2008, 07:27 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de Strawberry Ice - 04-07-2008, 11:57 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 05-07-2008, 04:18 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 06-07-2008, 10:31 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 15-07-2008, 06:26 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 12-08-2008, 06:12 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 17-08-2008, 04:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My magic life emy_sweet_girl 4 3.213 12-02-2012, 11:56 AM
Ultimul răspuns: Diz
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.666 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Magic Luna hiimera 2 2.818 01-08-2010, 06:39 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  About Magic and Love Ariku`` 7 5.199 28-12-2009, 09:17 PM
Ultimul răspuns: Ariku``

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)