Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A Game About Love

Miharu ~ Ma buncur mult ca-ti place micuta mea povestioara ^_^ ... Multumesc mult pentru reply.
Tyna-sama ~ arigatou pentru coment si ma bucur mult ca-ti place povestea

Capitolul 1
Partea a II-a

~ Viata-i plina de neprevazute... ~

~ Lacrimi amare si durere. Nu poti sa-i spui inimii tale de cine sa se indragosteasca si de cine nu. Iubirea este acel sentiment pur ce-l simt oamenii indragostiti. Dupa atata vant si ploi, dragostea este tot ce ramane. ~

Sojiro, acum isi revenise din visare si o admira pe Mikomi, in linistea zilei. Vroia s-o roage acelasi lucru, insa stia ca nu ar avea vreo sansa.

� De cateva luni o tot intreb si tot o rog sa fie cu mine, dar ea nu ma iubeste. Ce sa fac, daca nu o pot uita? Este ca si cum mi-a furat inima si-a aruncat-o in cele mai adanci ape. Mie greu sa ajung la inima ei si sa-i arat cat de mult o iubesc si cat de mult as vrea s-o protejez. Trebuie sa schimb subiectul, nu pot s-o intreb din nou! Dar ce sa-i spun? �

Se uita absent la cer, iar tanara plictisita de linistea ce cuprinsese zona, il ciupeste de fata dupa care fuge. Cei doi au inceput sa se alerge, pareau a fi doi copii inocenti, rataciti intr-o lume plina de durere.

- Miko, m-am hotarat... chiar daca tu nu ma iubesti, eu te voi proteja mereu, cuvintele tanarului acum rasunau in mintea adolescentei, parand un ecou melodios.
Habar nu avea ce sa spuna, nu vroia sa-l raneasca, ii era prieten inca din copilarie si o ajutase mereu.

� Ce frumos ar fi fost daca te-as fi iubit, acum nu as mai fi suferit ca o idioata dupa un geniu. Soji, a avut grija mereu de mine si totusi nu-l iubesc, el imi este ca un frate. Sper ca intr-o buna zi se va indragostii de altcineva, care sa-i impartaseasca acelasi sentimente. �

Ii zambi, dupa care i se adresa din nou.
- Off, cred ca trebuie sa plecam, tata ne asteapta, ai uitat?

~ Dragostea-i un joc periculos, pe cara nu multi il castiga.
Nu glumi iubind, ca te poti arde cu proprile tale arme.
Iubirea, inseamna mai mult decat niste vorbe-n vant. ~

O fata in jur de vreo 19 ani, alerga pe straziile aglomerate ale orasului cu un geamantan dupa ea. Parul ei de un negru intens, flutura in bataia firava a vantului, iar ochii ei caprui priveau drept in fata, avand grija sa nu intre in cineva.

� Off, m-am ratacit! Ce ma fac? Aaa, gata o iau pe straduta aia. � tanara a luat-o pe o straduta mai ingusta dupa care a iesit in fata unui imens magazin, se uita putin la el, admirand jucariile si restul lucrurilor din vitrina, dupa care pleca.
Acum statea pe trotoar, in fata unei case frumoase, obosise de la atata alergat. Din curtea acelei case se auzi un tipat.
- Mikomi, termina de impachetat, a spus un barbat.
- Imediat tata, vocea lui Miko auzindu-se din casa pana afara.
Bruneta imediat ce auzi numele de Mikomi, se intoarse cu fata spre frumoasa casa, citind pe placuta de pe gard numele familiei care locuia in ea.
- Yeee, un micut zbieret se auzi din gura sa, dupa care apasa pe clanta portii, intrand in curte. Privea locul si nu-i venea sa creada cat de mult se schimbase, acum i se parea si mai frumos.
- Emi? intreba satena privind-o pe fata ce tocmai intra in curtea casei sale.
- Miko, ce dor mi-a fost de tine, spunand aceste lucruri, bruneta-i sari in brate.
Dupa cateva minute, in care cele doua tinere au stat si au vorbit intruna, tatal lui Mikomi, a aparut, spunandu-le ca trebuie sa plece si ca taxiul a venit dupa ele.
- Multumim tata, acum noi plecam. Pa tata....
Cele doua tinere au urcat in taxiul ce le astepta, plecand spre centrul orasului.

~Iubirea pura se naste in sufletele celor ce iubesc cu adevarat. Acele persoane si-ar da chiar si viata pentru a o salva pe fiinta iubita. Iubirea pentru aceea persoana ar fi mai presus de insasi viata lui.
Iubeste si lupta,
Iubeste si crede,
Iubeste cu o inima pura.
~

Cam atata din a doua parte, a primului capitol, imi cer scuze ca este asa de scurta, astept sa citesc parerile voastre ^.^ ...
kappuchu ... ^______^ ... chuu

Răspunsuri în acest subiect
A Game About Love - de Little Star - 02-07-2008, 07:36 PM
RE: A Game About Love - de Miharu - 02-07-2008, 09:36 PM
RE: A Game About Love - de Tyna-sama - 03-07-2008, 10:05 AM
RE: A Game About Love - de Little Star - 03-07-2008, 05:51 PM
RE: A Game About Love - de Miharu - 03-07-2008, 06:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] .: Em :. 23 13.973 15-12-2011, 09:48 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Love is a Game ( sasusaku) Mishelle 5 8.368 19-03-2009, 11:46 PM