Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Faima inainte de orice

Uuu un fic nou din partea ta. Acum sincer chiar o sa-l citesc fiindca o iau de la inceput. ;))
Pana acum nu stiu daca eu ti-am lasat vreaun com la vreaun fic, sunt sigura ca nu.
Dar te anunt de acum ca am sa las critica asa cum fac mereu, nu scapi de mine. >:)
Dar pentru inceput o luam usor, nu vreau sa te sperii.

1`Titlu & Idee: Interesant titlu, dar nu pot spune ca m-a atras asa de tare, insa am vazut ca ai pus un fic nou si m-am gandit sa trec pentru ca eu una asa gandesc: "O noua idee, un nou stil, un nou scriitor". La idee inca nu ma pot pronunta asa de mult, nu prea mai lamurit cu multe in fic din cauza unor dificultati pe care le-am intalnit.
Chiar si asa pare promitator, iar ideea sa speram ca este originala.
Eu sper ca nu are sa fie cu Yukaza, sincer ca eu una m-am cam saturat, insa fiecare cu ideile lui, dar acum vreau sa raman o cititoare fidela. :-)

2`Asezare & Aspect: Deobicei cand se incepe un nou rand, o noua propozitie se scrie cu litera mare. Ma bucur enorm ca ai pus un com de autor, fiindca asa ne-ai mai lamurit cu cate ceva, sincer. Te felicit pentru asta. :X
Insa cu toate ca asezarea pare in regula, strica aspectul urmatorul lucru:

*Faima inainte de orice - Faima inainte de orice si dupa lasai un rand doua si scriai frumos Capitolul 1/I si dupa inca maxim 4-5 randuri si incepeai povestea, pe langa asta era mult mai bine daca le treceai la mijlocul pagini, mai ingrijit, mult mai frumos.

Deci in mare parte te-ai descurcat mai bine la aspect si la asezare.

3`Descriere & Actiune: Eh aici mai ai probleme.
Nu spun ca nu ai avut ceva ceva, insa nu indeajuns de mult.
Pentru ca ai avut multe propozitii seci, cu toate ca le-ai dus la capat, pareau trase de par. Iar la final cand am terminat de citit fiecare propozitie in parte, chiar randuri, am constatat ca nu prea am inteles multe.
La sentimente maiai de lucru, pentru ca sunt sigura ca la inceput totusi chiar daca Sakura parea indiferenta atunci cand i-a intalnit pe cei din trupa, totusi trebuia sa-i descrii indiferenta putin, desigur folosindu-te si de Hinata, putin ai facut insa mai trebuia.
La fel si la inceput cand a aflat de mama ei vitrega, actiunea pe langa ca a fost grabita la extrem nu doar prin idee dar si prin redactare, asa rozalia prea linistita parea, cu toate ca pleca in L.A... :|
Acolo trebuia sa dinamizezi actiunea dar si sentimentele sa le agravezi...
Cu actiunea stai asa si asa, insa ai cam grabit toul de la inceput pana la final.
Iar in mare parte nimic extravagant sau plin de suspans nu s-a intamplat, incat sa-mi capteze asa de tare atentia. Trebuie sa adaugi volum de cuvinte si sa dezvolti mult mai amplu ideile si sa le dinamizezi, acelasi tratament se aplica si la descriere.

4`Dialog & Figuri de Stil: Dialogul a fost cam sec, sincer.
Si el la randul lui trebuie dezvoltat, intr-un fel a fost mult mai interesant pe la final.. ;;)
Si va trebui si tu sa mai adaugi fig. de stil, pentru ca asa imbogatesti mult mai mult continutul, joacate cu toate cuvintele puse.

5`Greseli: Dap si greseli ai avut, insa nu foarte mult, insa cele de punctuatie au fost mai grave, epntru ca unele semne au fost puse anapoda.
Data viitoare sa te corectezi.

Cam atat momentan, scuze daca am fost mai dura, dar chiar si asa iti spun ca mi-a placut si vreau sa vad nextul. Cum am mai spus si sus asa gandesc eu: ""O noua idee, un nou stil, un nou scriitor"". :-)
Si acum, eu una nu cred ca era necesar sa ne mai dai pozele cu hainele si incaltamintea pe care le purtau fetele, spun doar ca nu cred ca era necesar, tu puteai pur si simplu sa descrii mai amplu vestimentatia lor si acum eu cred ca era necesar cat ai descris hainele in text. ^^

Răspunsuri în acest subiect
Faima inainte de orice - de Zuzy Is Angell - 13-06-2011, 06:08 PM
RE: Faima inainte de orice - de hiimera - 13-06-2011, 08:23 PM
RE: Faima inainte de orice - de **sakura** - 14-06-2011, 04:07 PM
RE: Faima inainte de orice - de Rena - 14-06-2011, 05:38 PM
RE: Faima inainte de orice - de Zuzy Is Angell - 15-06-2011, 11:24 PM
RE: Faima inainte de orice - de Miranda. - 19-06-2011, 07:37 PM
RE: Faima inainte de orice - de hiimera - 20-06-2011, 04:01 PM
RE: Faima inainte de orice - de Sho-Yo - 22-06-2011, 02:11 PM
RE: Faima inainte de orice - de Zuzy Is Angell - 01-07-2011, 10:37 PM
RE: Faima inainte de orice - de hiimera - 02-07-2011, 10:17 AM
RE: Faima inainte de orice - de Miranda. - 07-07-2011, 04:53 PM
RE: Faima inainte de orice - de Sho-Yo - 08-07-2011, 08:44 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O ultima dorinta inainte de moarte DozzaDeColla 32 25.090 13-06-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 12.330 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Dragostea este mai puternica decat orice legatura de sange Mada Shine 3 4.231 20-02-2011, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Drumul spre faimă [+18] [ boy x girl ] Lithium-Angel 2 3.456 23-07-2009, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  Iubirea topeste orice inima ingetata Hitman 8 5.039 23-06-2009, 01:02 AM
Ultimul răspuns: LoveNight
  Iubirea trece peste orice Shadow. 12 10.546 28-05-2009, 11:10 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)