Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Puterea unei femei

Capitolul 4
The plan

In sfarsit ajungem acasa.Opresc masina si ma dau jos furioasa,indreptandu-ma spre biroul meu.In acest moment,puteam sa ignor tot,nu ma mai intereasa nimic.Simteam cum ma rup bucatica,cu bucatica cum tot ce a construit el,acum va fi distrus deoarece eu nu stiu ce sa fac.Intru repede in casa,urc scarile,indreptandu-ma spre birou.Ajung in fata biroului meu,raman blocata cateva secunde in fata usii.Ma simt ca si cum as fi fost strapunsa de un fulger.Imi dau seama ca nu trebuie sa ma agit atat de tare din aceasta cauza dar nici sa fiu indiferenta.Daca ceilalti ma vad asa,atunci ce vor crede despre mine?Sigur nu vor mai avea incredere in mine si unii chiar m-ar parasi.Imi dau seama ca trebuie sa actionez calm,sa le arat celorlalti ca pot sa trec peste orice.Imi musc rau buza de jos,astfel incat imi da sangele.Intru in birou.Simt sangele pe buza mea,i-au un servetel sa ma sterg.Aceea durere pe care mi-am provocat-o cand m-am muscat de buza,m-a facut sa ma simt asa de bine,m-a relaxat.Intr-un fel sau altul iubesc durerea,imi da un fior rece care imi provoaca placere.Dupa ce ma sterg de sange,incep sa dau tot felul de telefoane.Il sun pe Deidara,un tip blond cu ochii albastri,inalt si bine facut,ii spun sa imi pregateasca niste arme,dintre cele mai bune.Dupa ce clarific treaba cu armele,il sun pe Sasori.Ii spun acestuia sa faca rost de droguri si in cantitati cat mai mari.Ii chem la mine pe Kiba si Lee care se aflau jos in sufragerie.Ei intra la mine in birou,le zic sa se faca comozi si ii intreb daca doresc ceva de baut.Acestia imi raspund afirmativ din cap.Eu le pun bautura si paharele pe masa,iar ei isi pun singuri,era un lucru obisnuit la noi.Se uitau la mine,asteptau sa le zic ceea ce credeau si ei:
,,-Baieti vreau sa-mi faceti rost de informatii despre cei din Triadele.Dar nu vreau informatii inutile,pentru ca asta vor face ceilalti.Voi v-a trebui sa faceti ceea ce alti nu reusesc.Peste o saptamana vor veni aici,in Japonia.
-Mai exact ce vrei sa facem?ma intreaba Lee
-Vreau sa luati legatura cu ei si sa afceti schimb de marfa.Ei nu trebuie sa stie din ce clan faceti parte,voi sunteti doar o grupare care se ocupa cu diferite chestii ilegale.Facand asta puteti sa va infiltrati usor,usor in grupul lor.Daca vedeti ca nu puteti sa faceti asta pana la capat sau ei banuiesc ceva,imediat va retrageti.Nu vreau sa va bagati in belele.A-ti inteles?
-Da,dar noi vom face schimbul cand ei vor veni aici?
-Da,ei vin peste o saptamana,ii vom face sa stea mai mult aici.Ei urmaresc altceva decat un schimb de marfuri.De ce asa deodata vor sa vina in Japonia,cand in China au tot ce-si doresc?Deja am stabilit cu Deidara si Sasori,sa pregateasca niste arme si droguri.Va veti duce la ei si le veti lua.Aici aveti 2 telefoane,cu alte numere.Cand ii veti suna,nu vreau sa fiti pe langa casa sau in apropiere vreau sa fiti cat mai departe.Puteti sa vorbiti orice pentru ca apelurile nu va vor fi asculatate,dar vreau ca voi de fiecare data cand vorbiti cu ei sa inregistrati convorbirile.Aveti grija sa nu pierdeti aceste telefoane.Credeti ca puteti sa va descurcati cu toate astea?
-Hmmm...noi?!Asta si asteptam sa ne spui.imi spuse Kiba.Fata lui imi inspira incredere.
-Nu te vom dezamagi,le vom arata tipilor astia,ca nu e bine sa te pui cu unii ca noi!zise Lee cu un zambet malefic.
-Multumesc baieti.Acum puteti sa plecati,dar daca aveti vreo problema ma anuntati si vreau sa fiti foarte atenti.A-ti inteles?
-Ai incredre!imi spuse Kiba si pleca.
Sper sa mearga ceea ce am vorbit cu baieti,daca acest plan esueaza cred ca va incepe un Al Treilea Razboi Mondial.Offfff...Doamnee!!!Sper sa ma ajuti.Insa in tot timpul in care am vorbit cu baietii fetele,Ino si Hinata au ascultat la usa.Ino intra furioasa urmata de Hinata:
,,-A pe ei ii rogi sa te ajute,dar pe noi nu ne lasi!Crezi ca nu putem sa ne descurcam?AAA?tipa Ino la mine
-Ino!!!!Fac asta cu un motiv,daca prea multi oameni sunt imlplicati putem fi descoperiti si asta e lucrul de care ma tem!Nu intelegi?Pana la urma fac asta si pentru binele vostru!
Fetele pleaca suparate,sper sa nu faca ceva gresit,sa-mi dea peste cap planurile ca le omor.Acum numai asteptam decat sa treaca cele 3 zile,sa vad ce au rezolvat idiotii aia si sa le aud propunerile tampite si fara nicio logica.In tot timpul acesta ma gandeam la tot felul de lucruri.Imi treceau prin minte tot felul de variante pentru anumite probleme,tot felul de chestii.Nici nu mi-am dat seama cand au trecut cele 3 zile.Dupa acest termen am plecat cu ceilalti spre acelasi restaurant.Numai astept sa fiu intampinata si urc repede scarile urmata de oamenii mei.Intru inauntru unde se aflau ceilalti care ma asteptau.Vad pe masa tot felul de hartii si tot felul de poze cu oamenii pe care nu i-am vazut niciodata.Ma asez si incep sa studiez acele hartii.
,,-Sefa,se pare ca cei din Triadele au un nou conducator sau mai bine zis mai multi.imi zice Kisame.Era un tip in varsta de 35 ani.Avea un semn pe obrazul stang.Acel semn il capatase dintr-o lupta cu alti mafiotii.Acest Kisame era un tip foarte dur,dar era de incredere.
-Cum adica mai multi?
-Pai se pare ca seful lor a murit,iar in acel clan el avea incredere in 5 persoane.Aceste 5 persoane conduc acest clan si se pare ca se descurca foarte bine,avand in vedere reputatia lor.imi spuse Kisame putin ingrijorat
-Naruto,Sasuke,Shikamaru,Neji si Shino.murmuram eu usor numele lor.Hmmm...vad ca mi-ati facut rost de multe informatii.Multumesc mult.Dupa cum a spus si Sasori la ultima noastra intrunire ca cei din Triadele vin aici doar pentru schimb de marfuri,ar trebui sa nu fim foarte agitati.Insa pentru orice eventualitate vreau ca fiecare dintre voi sa fie pregatit.Acum nu ne ramane decat sa ii asteptam.Le spun asta foarte calma si increzatoare.Toti au dat afirmativ din cap.Strang toate hartiile de pe masa,imi i-au la revedere si plec.Am luat acele hartii pentru ca vreau sa le studiez mai bine acasa.Trebuie sa fiu pregatita pentru cand ne vom intalni fata-n fata.
...Kiss me...
...Love me...
...Suck me...

[Imagine: eb1f934drag_var05.jpg]

http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/Q/...SKOZCL.jpg

Răspunsuri în acest subiect
Puterea unei femei - de DiamondZ - 05-06-2011, 11:35 PM
RE: Puterea unei femei - de DiamondZ - 06-06-2011, 11:27 PM
RE: Puterea unei femei - de Miranda. - 08-06-2011, 12:52 AM
RE: Puterea unei femei - de Sasame - 08-06-2011, 07:36 AM
RE: Puterea unei femei - de DiamondZ - 08-06-2011, 02:27 PM
RE: Puterea unei femei - de Search - 08-06-2011, 03:34 PM