Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

Domnisorica, te-as ruga sa-ti editezi comentariul sau sa-l stergi, deoarece nu vreau ca ficul lu'Manu sa ajunga la atelier din cauza ta. Ea nu merita asta. E o scriitoare foarte buna si toti dupa farum stiu asta, asa ca te rog sa-l editezi.
Acum....
In primul rand imi cer scuze Manu, ca nu am mai comentat de mult la ficurile tale, insa vreau sa stii ca nu am pierdut nici un capitol, nici de la acesta, nici de la celelalte.
Nu stiu de unde iti vin atatea idei. Asa... Prima data am crezut ca va fi un fic intre Minato si Gara, dar, evident ca trebuie sa apara Sasuke in peisaj. Stai linistita, nu-i nimic rau, doar ca eu, cam la inceputul ficului, imi venea sa-i dau una lu' Sasuke, pentru ca era tare inganfat. A fost un soc cand am aflat ca in tot acest timp el era indragostit de Minato, adica, la cat de dur pare Sasuke, sa se indragosteasca... mmm... nu stiu, nu prea e stilu' lui. Aaa, ai mai spus ca era luat peste picior cand era mic, nici asta nu prea e stilu' lui. Se pare ca pe Sasuke tragedia la facut puternic, iar aici, daca nu a avut parte de tragedie e un ''papa lapte'' cand e mic.
Ai inceput sa faci multe greseli de tastare, insa astea sunt din cauza neatentiei si a grabei. Stiu si eu cum e, pentru ca sunt cea mai neatenta persoana din lune.
Te pwp dulce, si sa stii ca citesc chiar daca nu las un comentariu.
:bye: :bye:
!!! Priveste lumea in ochi si spune exact ceea ce gandesti, altfel esti doar o marioneta !!!

Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de n{iK}a aMmA - 11-06-2011, 06:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.434 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)