08-06-2011, 08:05 PM
Mood: În mod surprinzător după câte s-au întâmplat, fericită ^^.
Status: Bitch...
Locaţie: Home ;; )!
Mănânc: O portocală xD.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni scurţi roz şi un tricou albastru.
Ascult: Glasul păsărelelor şi cum ticăie ceasul.
Privesc: Monitorul
Status mess: " Hello baby. Wanna have fun? Wanna f**k your friends? Fa-o si plateste// Haters gonna hate ! // DeDal mulţumesc >;d<. Teodor buzz.... am nevoie de tine // Credeai că o vei distruge , priveşte-o! Zâmbeşte şi e dulce! "
Vorbesc pe mess cu: Berry, Alle, Abbeh, Adina.
Citesc: Mă chinui de 7 ani la cartea aia -.-.
Mă gândesc la: Absolut toate evenimentele petrecute în ultimul timp şi am ajuns la concluzia că a 8 a a este unit şi este mult mai important decât o colegă nou venită şi prost intenţionată. Nu mai are ce căuta printre noi! Bine că ne-am dat seama până la urmă xD.
Dating: Mâine la şcoală... Română afurisită.. dacă nu era ea nu trebuia să mai mergem. Şi medii afurisite. xD.
Doresc: Să nu mergem vineri la şcoală, adică să nu facem mate mai exact!
Iubesc pe: Toţi cei care-mi sunt alături [ şi sunt destui ]
Nervoasă pe: Kamy, Silviu, Robert, Răzvan
Urăsc pe: Kamy, Răzvan
Îmi lipseşte: o nouă ţară, o nouă lume... mai precis Spania.
Abia aştept să: trec peste examene, să intru la liceu, să plec în Spania, să merg la plajă, să mă văd cu Teodor.
Status: Bitch...
Locaţie: Home ;; )!
Mănânc: O portocală xD.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni scurţi roz şi un tricou albastru.
Ascult: Glasul păsărelelor şi cum ticăie ceasul.
Privesc: Monitorul
Status mess: " Hello baby. Wanna have fun? Wanna f**k your friends? Fa-o si plateste// Haters gonna hate ! // DeDal mulţumesc >;d<. Teodor buzz.... am nevoie de tine // Credeai că o vei distruge , priveşte-o! Zâmbeşte şi e dulce! "
Vorbesc pe mess cu: Berry, Alle, Abbeh, Adina.
Citesc: Mă chinui de 7 ani la cartea aia -.-.
Mă gândesc la: Absolut toate evenimentele petrecute în ultimul timp şi am ajuns la concluzia că a 8 a a este unit şi este mult mai important decât o colegă nou venită şi prost intenţionată. Nu mai are ce căuta printre noi! Bine că ne-am dat seama până la urmă xD.
Dating: Mâine la şcoală... Română afurisită.. dacă nu era ea nu trebuia să mai mergem. Şi medii afurisite. xD.
Doresc: Să nu mergem vineri la şcoală, adică să nu facem mate mai exact!
Iubesc pe: Toţi cei care-mi sunt alături [ şi sunt destui ]
Nervoasă pe: Kamy, Silviu, Robert, Răzvan
Urăsc pe: Kamy, Răzvan
Îmi lipseşte: o nouă ţară, o nouă lume... mai precis Spania.
Abia aştept să: trec peste examene, să intru la liceu, să plec în Spania, să merg la plajă, să mă văd cu Teodor.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]