08-06-2011, 07:17 AM
Uite ce ai postat si eu nu am stiut :-w revenind. Versurile de la inceput au fost foarte frumoase si chiar le-ai pus si ales bine. La descriere pot spune ca te-ai descurcat, cand povesteai din perpectiva rozaliei ai reusit sa faci o "confuzie" sa zic asa, adica ai starnit curiozitatea cu toata acea suferinta care o tot invarteai. Stai sa pricep, cand Sasuke era in tufis au trecut foarte multi ani nu? dar cati :-? gandul Sakurei de la final a fost frumos. Am observat ca ai trecut in ambele parti la persoana e 3-a. Ok, nu te condam pentru ca ai stapanit, nu multi pot face asta si ma bucur ca ai pus mai intai persoana 1 si dupa a 3-a si nu le-ai amestecat. Greseli au mai existat, dar nu le mai caut.
Succes cu nextu si sa te descurci la fel de bine sau chiar mai bine ;)) [si eu acu]
Edit: misto melodie, ai aleso bine, abia acu am vazuto..daca o ascultam cand citeam ma navaleau lacrimile :))
Succes cu nextu si sa te descurci la fel de bine sau chiar mai bine ;)) [si eu acu]
Edit: misto melodie, ai aleso bine, abia acu am vazuto..daca o ascultam cand citeam ma navaleau lacrimile :))