Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Petala Ratacita..

#13
Hi all , scuze de intarziere ( cam lunga , desii nu cred ca ati asteptat nextu ‘ cu nu stiu ce entuziasm , in fine ) cred ca va fi ultimul capitol pe care il postez inainte de vacanta mare ( sa vina odata >.< ) . Asa cum spuneam :

ςαpï†⊕レuレ III :
-ֆʊռȶ ʊʀʍǟʀɨȶǟ

Prolog :

O soaptă fară suflare ,
Se aude –n noaptea neagră
Lacrima fierbinte cade,
Lasând mâinile să-mi cadă late .

Sclipirea lunii cenusie
Se zăreste cam zglobie
Inima de mult nu-mi bate
Vreau sa mi se-arate !

Cerul stă deasupra mea,
Åžoptind melodia mea,
Åžoptind cu glasul meu de dor;
“ Încă nu vreau să mor ! "

Acum se prelinge-n jos
Fără folos ,
Am fost abandonată şi de umbra mea
Care lăcrima şi ea ...

“Dragostea incepe cu un zambet, infloreste cu un sarut si se termina cu o lacrima”


Sakura :

O raza de soare zambareata imi lumineaza calea subacvatica . Sunt in apa cea rece si proaspata , incercand sa ma bucur de moment …insa de ce imi este atat de teama ? Acum stiu . Bucuria ; imi este frica sa ma bucur , sa las fericirea sa-mi cuprinda sufletul , imi este frica sa zambesc . Lacrimi cazande si crude sau dezlipit cu greata amaraciunii de pe obrazul meu fierbinte . Nimeni nu ma intelege , tot ce am auzit in ultimii ani a fost “ Sakura , da-l –incolo ! “ “ Lasa-l naibii ca mai is si altii . “ Mi-e scarba deja de aceste vorbe , vorbe care deja au sapat prea adanc si prea nemilos in mine . Imi amintesc de mama , biata de ea , cum suferea din cauza nefericirii mele , imi amintesc cand am vazut-o plangand in miez de noapte …asa imi spunea : “Sakura , fetita mea , te implor nu mai plange ! Invata , mami , sa te bucuri de fiecare petala ratacita , de fiecare frunza ascunsa , de fiecare zambet pfronud si de fiecare privire unica si nevinovata de copil . Te rog ! Nu mai pot eu suporta sa te vad asa , oare vei mai putea vrodata zambi cum o faceai .. ? “ Biata mea mama ce dor imi e de ea ! As sa o mai pot strange –n brate , sa o mai aud zicandu-mi ca “ totul va fi bine “ , mi-e dor de zambetul ei trist , mi-e dor de tine , mami ! Sunt jalnica , sunt atat de jalnica incat nici nu merit sa exist ! Ultima dorinta a mamei mele era sa ma mai vada zambind inca o data ! Iar eu ?! Eu a trebuit sa vars lacrimi si sange peste trupul ei firav , eu ..eu n-ar fi trebuit sa-l intalnesc nici odata pe Sasuke !

Un ultim strigat de disperare se aude , si o ultima picatura de sange cade . Cade inrosing apa cea alba si tulbure de atata suferinta . Lacrimi incontrolabile vuiesc in josul fetei tinerei fete . “ Viata nu e corecta “ isi spuse Sakura stergandu-si ochii inrositi . Dar stiti ? Avea dreptate in totalitate…viata nu e corecta , insa de fiecare data cand dam cu capul de un stalp , trebuie neaparat sa ne luam inima-n gura si sa sa mergem mai departe fara sa ne pese de llovitura . Viata e atat de frumoasa daca sti sa te bucuri de ea ! Viata e precum o partitura scrisa cu cea mai rafinata cerneala neagra , cu cel mai nobil stilou si cu cea mai firava mana . Viata e un cantec pe care intai invatam sa il cantam , iar apoi compunem noi parti si scriem noi note , versuri care noi le alegem . Sakura e o personalitate chiar sensibila , prea sensibila !

Sasuke :

Stau ascuns in verdeata salbatica a tufisului si …o privesc . E atat de frumoasa ! Ochii aceia de un verzui intens care m-au innebunit odata , zambetul acela dupa care ma topeam odata , trupul ei mirific pe care l-as fi putut atinge odata…E-ea este Sakura ?! Nu pot crede cat de mult s-a maturizat de ultima noastra intalnire , acum nu mai e adolescenta aceea sensibila si copilaroasa , acum e ..e o adevarata domnita! Frumusetea ei ar putea fermeca orice barbat din aceasta lume cruda , poate …chiar si pe mine . Am ajuns sa tanjesc dupa frumusetea ei … sa tanjesc dupa fiecare miscare , sa o simt aproape de mine . Se pare ca mi-ai lipsit , frumoas-o ! Hmpf am sa o provoc putin ;

-Ai crescut , spuse Sasuke iesind din gaura verde a frunzisului .

Rozalia tresari . Ea , ea .. stia vocea aceea ! Nu-i veni sa
creada , dupa atat de mult timp trecut , dupa nopti scufundate in amarul lacrimilor , dupa suferinta insuportabila care o acapara , el era acolo ! El , printul ei negru , pe care in fiecare noapte il visa alintand-o cu vrbe mieroase si dulci , el ! Un firicel firav de fericire se strecurase in ochii verzi ai acesteia . Dar… oare era perfect ?! Sa iubesti pe cineva care a incercat sa te ucida de doua ori si care ti-a spus cu nepasare ca nu insemni nimic pentru el … Amintirile incepusera sa se depane in fata ochilor lor , fiecare lacrima cazuta straluce in untunericul mintii . ,, Visez ? “ ; cuvintele soptite ale fetei s-au conturat cu ajutorul infernului nesfarsit din fata ochilor . De ce ? Stia ca asa va fi , stia ca nu va suporta sa-l priveasca fara sa-l poate strange in brate , fara sa-I simta suflerea calda intepenind la ceafa ei , fara sa-I spuna cat de mult il iubea , cat de mult ii pasa ! Dar de ce a mai facut acest drum degeaba ? De ce si-a lasat sufletul apucat si devorat de trecut ? E simplu si prostesc. Se spune ca ura orbeste oamenii ..insa despre iubire ? Iubirea te devora , te acapareaza si poseda precum un demon sfidator al iadului care nu-ti lasa constiinta sa supravietuiasca ! De ce ti-ai da viata pentru o persoana daca nu o iubesti ? De ce trebuie sa iubesti ?
Dar , tot iubirea e cea care te hraneste cu cele mai alese bucate din toate timpurile , tot ea e aceea care te face sa zambesti fara motiv . Ea ne-a invatat pe noi toti sa suferim , dar daca in viata asta nu am avea nici un necaz , problema sau intristare , atunci ar fi prea …prea plictisitor .Hm , de parca am fi controlati de un sentiment inexplicabil atat de bucurie si de tristete .

" Mi-as dori sa fiu o raza de soare sa te pot privi mereu in ochii tai abisali, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale moi si gratioase sa te pot saruta macar pentru o clipa! Iar apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste..Dragostea care ti-o port orbeste in suflet ! " acestea au fost ultimele ganduri chinuite ale Sakurei …

Scuze ca e scurt , nu am prea avut timp sa scriu ^.^ . Astept comentarii si ne mai vedem ! Cya :bye:

Melodia Capitolului III

MY FIC ะ PETALA RĂTĂCITĂ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤᵐᶤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰ⁻ᵃ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ ᵐᵃᶤ ᵃᵖᵃʳᵉ ᵒ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤᵐ
De La-nceput ..!
Dʳᵃᵍᵒˢᵗᵉᵃ ᵉ ᵒ ˢᵃᵍᵉᵃᵗᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ ᵒ ˡᵃᶜʳᶤᵐᵃ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃᵐᵇᵉᵗ, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ ᵐᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine



Răspunsuri în acest subiect
Petala Ratacita.. - de Yin - 10-03-2011, 10:33 PM
RE: O raza de lumina.. - de Debb.' - 10-03-2011, 11:13 PM
RE: O raza de lumina.. - de Yin - 10-03-2011, 11:23 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Flash - 11-03-2011, 12:49 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Yin - 11-03-2011, 01:34 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Debb.' - 11-03-2011, 10:22 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Elyy - 11-03-2011, 10:34 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Rose ^^ - 11-03-2011, 10:49 PM
RE: Petala Ratacita.. - de MooN. - 19-03-2011, 01:58 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Yin - 14-04-2011, 07:57 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Rose ^^ - 14-04-2011, 10:32 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Debb.' - 15-04-2011, 11:11 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Yin - 07-06-2011, 07:19 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Rose ^^ - 08-06-2011, 07:17 AM
RE: Petala Ratacita.. - de Yin - 08-06-2011, 10:31 PM
RE: Petala Ratacita.. - de ~~~KiOko kimy~~~ - 08-06-2011, 10:56 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Andreeea - 09-06-2011, 01:21 AM
RE: Petala Ratacita.. - de Debb.' - 09-06-2011, 05:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 21.050 18-03-2011, 09:29 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  printesa ratacita(sasusaku) cryssy 14 9.580 11-12-2010, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Flash
  printesa ratacita(sakura) cryssy 3 4.125 14-10-2010, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Flash
  O petala de cires Yin 14 11.118 12-09-2010, 08:44 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌


Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)