07-06-2011, 07:15 PM
Love this anime <3 Auzisem de mult despre el, dar nu prea m-a interesat. La un moment dat mi l-a recomdat cineva si am zis ca nah, n-am nimic de pierdut. Si acum e unul din preferatele mele. Povestea mi s-a parut foarte interesanta. M-a captivat inca de la primul episod. Coloana sonora = very nice. Mi-au placut asa de mult opeing-urile, in special Innocent Sorrow, Doubt&Trust si Gekidou.
My fave characters: Lavi & Kanda (cam opusi la personalitate, but who cares). Nu prea au fost personaje pe care nu le suport si chiar m-a mirat asta...pana cand a aparut Tyki -_- Chiar nu stiu de ce are atatia fani. Eu una nu-l suport. Si Marian Cross se inscrie in aceasta categorie de cand am aflat mai multe despre el (poor Allen).
Am fost foarte surprinsa atunci cand am aflat ca Crowley (Krory) e roman O.O
My fave characters: Lavi & Kanda (cam opusi la personalitate, but who cares). Nu prea au fost personaje pe care nu le suport si chiar m-a mirat asta...pana cand a aparut Tyki -_- Chiar nu stiu de ce are atatia fani. Eu una nu-l suport. Si Marian Cross se inscrie in aceasta categorie de cand am aflat mai multe despre el (poor Allen).
Am fost foarte surprinsa atunci cand am aflat ca Crowley (Krory) e roman O.O
![[Imagine: robin-1.jpg]](http://i463.photobucket.com/albums/qq358/shinigami-girl/other%20stuff/robin-1.jpg)